Samen D'ran op de golfbaan

De Graafschap Golfacademie deel 4 gaat van start!
De Graafschap Golfacademie, het initiatief van De Graafschap en Golfplatz Borghees, waarbij inmiddels al tientallen Business Club-leden hun Golfvaardigheidsbewijs (GVB/HCP54) hebben gehaald en nog altijd veel golfplezier ervaren, gaat dit voorjaar zijn derde editie beleven. Op dinsdag 26 maart en vrijdag 29 maart starten er weer twee nieuwe groepen die onder leiding van de veelgeprezen golfpro Hugo Klein Gebbinck hun GVB/HCP54 gaan halen. Wilt u meedoen, individueel of met een groep (maximaal 8 personen) , schrijf u dan snel in via commercie@degraafschap.nl of rechtstreeks via info@golfplatzborghees.com. Voor slechts € 299,- inclusief btw per persoon haalt u in 14 weken en 17 uur golfles uw GVB/HCP54 en mag u 4 maanden onbeperkt gebruikmaken van alle oefenfaciliteiten, inclusief de par 3 oefenbaan. Na 10 lessen krijgt u uw baanpermissie en mag u onder begeleiding van iemand die minimaal golfhandicap 36 heeft, ook de 18 holes wedstrijdbaan in. Ook de theorieles en het theorie- en praktijkexamen zit bij de prijs in, evenals het gebruik van golfclubs en andere materialen tijdens de lessen. Iedere Golfacademie wordt afgesloten met een onderlinge 9 holes wedstrijd inclusief gezellig slotdiner of -lunch.

D’RAN competitie
Als ‘afgestudeerde’ mag u vervolgens ook deelnemen aan de inmiddels razendpopulaire D’RAN competitie. De D’RAN competitie, speciaal voor alle golfers die via De Graafschap Golfacademie hun GVB/HCP54 hebben gehaald, is een maandelijkse competitie waarbij telkens op de laatste dinsdag van de maand over 9 holes wordt gestreden om leuke prijzen. Dit is niet alleen heel (ont)spannend, maar het is ook een bijzonder mooie manier om uw mede Business Club-leden op een leuke en sportieve wijze beter te leren kennen. Zakelijk en privé komen onze golfende Business Club-leden aldus dichter bij elkaar, en dat heeft al diverse malen tot nieuwe samenwerkingen en afspraken geleid. Bovendien zijn de ochtenden van de D’RAN competitie een uitgelezen mogelijkheid om aan de golfhandicap te werken.

Gereduceerd lidmaatschapstarief
Na afloop van De Graafschap Golfacademie krijgen alle deelnemers sowieso een bijzondere aanbieding om tegen een sterk gereduceerd tarief lid te worden van Golfplatz Borghees en zo de golfsport verder onder de knie en in het bloed te krijgen. Verreweg de meeste afgestudeerde deelnemers aan De Graafschap Golfacademie zijn inmiddels regelmatig op Borghees te vinden en dat maakt het daadwerkelijk blijven golfen er alleen maar makkelijker en gezelliger op.

Golfacademie 2.0 en 3.0
Voor de golfers die inmiddels in bezit zijn van hun GVB/HCP54 maar graag nog wat vervolglessen willen hebben om steeds beter te worden in de sport, bieden De Graafschap en Golfplatz Borghees ook weer de vervolgcursussen De Graafschap Golfacademie 2.0 en 3.0 aan. Deze lessen zullen eveneens plaatsvinden onder leiding van Hugo. De vervolglessen 2.0 en 3.0 vinden plaats op donderdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur.

Voor vragen, specifieke wensen en aanmeldingen staat het team van Golfplatz Borghees, onder leiding van Manon Veldhorst en Nanet Klein Holkenborg, graag voor u ter beschikking. U kunt hen bereiken via info@golfplatzborghees.com.