Samen D'ran op de golfbaan

Samen D’ran gaan we met de Business Club van De Graafschap niet alleen in het stadion, maar ook op de golfbaan. Niet voor niets organiseert de club jaarlijks twee eigen golfdagen en spelen vele Business Club leden met elkaar op diverse sponsorgolfdagen of gewoon onderling. Betaald Voetbal De Graafschap wil ook de (nog) niet-golfende sponsoren de gelegenheid bieden om in een intieme setting te netwerken én hun GVB te behalen. Op 1 maart start, in samenwerking met Golfplatz Borghees, De Graafschap Golf Academie.


Als Business Club lid van De Graafschap kunt u zich, individueel of als groep tot maximaal 8 personen, aanmelden voor De Graafschap Golf Academie via commercie@degraafschap.nl.

Voor slechts €299,- per persoon krijgt u, in een (netwerk) groep van maximaal 8 personen, 15 lessen. Golfprofessional Hugo Klein Gebbinck van de befaamde Redflaggolf Academy verzorgt de lessen op de prachtige Golfbaan Borghees in Emmerich, net over de Duitse grens. De lessen zijn op een vaste dag en tijdstip. De groepen worden op een dinsdag-, donderdag- of vrijdagochtend om 10.00 uur ingepland. Bij alle lessen is ook een vertegenwoordiger van De Graafschap aanwezig.

Is de eerste lichting van De Graafschap Golf Academie volgeboekt? Geen nood! 1 juli 2017 start de tweede lichting. Na 15 lessen bent u, als er geen gekke dingen gebeuren, in bezit van uw GVB en heeft u een golfhandicap waarmee u overal ter wereld mag golfen.

Wees gewaarschuwd: Reeds 400.000 golfers in Nederland hebben het golfvirus te pakken en daarmee is de NGF de derde grootste sportbond van Nederland.


Het pakket:

 • 15 golflessen gegeven door golfprofessional Hugo Klein Gebbinck van de Redflaggolf Academy
 • 4 maanden onbeperkt gebruikmaken van alle oefenfaciliteiten op Golfplatz Borghees.
  Na 10 lessen krijgt u van Golfplatz Borghees uw baanpermissie voor de 18 holes wedstrijdbaan*
 • 4 maanden onbeperkt gebruikmaken van de par 3 oefenbaan op Golfplatz Borghees
 • Gebruik van golfclubs tijdens de golflessen
 • Theorieles inclusief koffie
 • Theorie- en praktijkexamen
 • 9 holes wedstrijd inclusief lunch of diner ter afsluiting van 15 mooie lesdagen annex netwerkbijeenkomsten

Kosten: € 299,- per persoon excl. btw. in groepen van minimaal 6 tot maximaal 8 personen. Het is mogelijk om u individueel aan te melden.

Optioneel pakket:

 • De Graafschap Golf Academie broek
 • De Graafschap Golf Academie polo
 • De Graafschap Golf Academie jack

Kosten optioneel pakket: € 99,- per pakket excl. btw. Mits op voorraad bij de fabrikant.

*Spelen op de 18 holes wedstrijdbaan is na 10 lessen toegestaan mits onder begeleiding van iemand met een handicap van minimaal 36.