Business Club Lidmaatschap

De Business Club van Betaald Voetbal De Graafschap B.V. is met zo'n 300 leden het grootste en meest unieke zakelijke platform van Oost-Gelderland. Dé plek om uzelf en uw bedrijf te laten zien, en om nieuwe klanten en relaties te scoren. Tijdens de 19 thuiswedstrijden, maar ook tijdens de vele zakelijke bijeenkomsten, zoals de Happy Hours en de Workshop Hours.

Business Seats
U kunt kiezen voor Business Seats in de ETL Dales Business Club Lounge en / of Super Business Seats in de Rabobank Lounge, waar de consumpties bij de prijs inbegrepen zijn.

Exposure en overige sponsoring
Naast Business Seats zijn er nog heel veel andere mogelijkheden om uzelf en uw bedrijf te laten zien bij De Graafschap. Boarding, maar ook het adopteren of initiëren van events, naamgeving aan lounges, bal- en wedstrijdsponsoring. De mogelijkheden zijn legio en het commercieel team van De Graafschap denkt graag mee over de ideale invulling van uw sponsorschap.

Heerenboeren
Voor grotere bedrijven en particulieren die De Graafschap een warm hart toedragen, bestaat sinds de zomer van 2017 ook de mogelijkheid om Heerenboer te worden. De Heerenboeren worden gevormd door een groep - vooral - Achterhoekse ondernemers die los van de reguliere sponsorbijdrage, een structurele financiële donatie te doen gedurende meerdere seizoenen.Zij dragen de naam De Graafschap uit als een uniek bindmiddel tussen het bedrijfsleven, de politiek en het onderwijs in de Achterhoek.

Maak een afspraak
Onze account managers gaan graag met u in gesprek om het ideale sponsorpakket voor u samen te stellen. Belt of mailt u ze rechtstreeks, dan heeft u vandaag nog een afspraak!

Jelle Huntelaar (Account Manager) 06 - 30 38 80 94

jelle.huntelaar@degraafschap.nl

Jelle.jpg

Judith Roelofsen (Account Manager binnendienst) 06 - 41 941 764

judith.roelofsen@degraafschap.nl

jud-site-1.jpg

Tarieven Business Seats en Super Business Seats

Indien uw sponsorpakket een waarde vertegenwoordigt vanaf € 16.000,- bent u Official Sponsor (zie leaflet ‘Sponsorniveaus' voor de extra faciliteiten)

Business Seats ETL Dales Lounge

Prijs per seat, seizoen 2018 / 2019 voor nieuwe sponsoren

1 seat € 2.500

2 seats € 2.500

3 seats € 2.250

4 seats € 2.250

5 seats € 2.025

6 seats € 2.025

Super Business Seats Rabobank Lounge (incl. consumpties)

Prijs per seat, seizoen 2018 / 2019 voor nieuwe sponsoren

1 seat € 4.000

2 seats € 4.000

3 seats € 3.600

4 seats € 3.600

5 seats € 3.250

6 seats € 3.250

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Business Club faciliteiten:

  • (Vanaf 2 seats) Een parkeerkaart P2
  • Toegang tot de ETL Dales Business Club Lounge of de Rabobank Lounge
  • Mogelijkheid tot aankoop van extra relatiekaarten voor thuiswedstrijden. De prijzen zijn in seizoen 2018-2019 als volgt: vanaf 65 euro per relatiekaart in de ETL Dales Lounge (eerste etage). In de Rabobank Lounge (tweede etage) gelden de prijzen per relatiekaart vanaf 90 euro voor een reguliere wedstrijd. Arrangementen voor meerdere personen zijn ook mogelijk, dit in overleg; prijzen op aanvraag.
  • Uitnodiging voor de vele zakelijke bijeenkomsten van de Business Club (o.a. Happy Hour, Workshop Hour, Meeting Lunch Hour, Blauwwitte Golfdag)
  • Mogelijkheid tot aankoop van Seizoen ClubCards met korting (5%) voor het personeel
  • Gebruik van de Business club app
  • Maandelijkse e-mailnieuwsbrieven met Business Club nieuws

U krijgt exposure door

  • Vermelding in het digitale sponsorvademecum, de app en op www.degraafschap.nl
  • Naamsvermelding op het sponsortableau in de ETL Dales Business Club Lounge
  • Uiteraard is extra exposure mogelijk in de vorm van bordsponsoring, LED-boarding, bal- of wedstrijdsponsoring etc. Zie hiervoor de extra sponsormogelijkheden.