Introductie

Naast het bezoeken van de wedstrijden bieden we onze sponsoren heel veel mogelijkheden om in contact te komen met andere bedrijven. Wie kent niet onze vermaarde Happy Hours, waar honderden sponsoren elkaar ontmoeten voor een bedrijfspresentatie, die vaak gelardeerd wordt met een spreker uit de stal van bekende Nederlanders. Ook de diverse andere Business Club events mogen telkens nog op een grote belangstelling rekenen.

We bieden onze sponsoren een jaarprogramma, waar naast het bezoeken van de voetbalwedstrijden men uit vele andere bijeenkomsten kan kiezen om optimaal te profiteren van het lidmaatschap van onze Business Club. Wellicht ook voor u als ondernemer volop kansen om uw netwerk op een sportieve en prettige wijze uit te breiden. Wij bieden u hiervoor het grootse zakelijke platform in Oost – Gelderland. Waar u een zakelijk één-tweetje kunt scoren!

Henk Bloemers, Judith Roelofsen (Business Club manager / BC events), Brend Evers en Hilde Gerritsen gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw organisatie te onderzoeken. U kunt ze bereiken via:

Henk: 06 - 52343947, Judith: 06 - 41941764, Brend: 06 - 82330600 en Hilde: 06-82368435

team-commercie-2019-2020-tbv-site.jpg