Workshop: contentmarketing voor dummies op donderdag 28 maart a.s.


Workshop: contentmarketing voor dummies op donderdag 28 maart a.s.

Wat is contentmarketing? Deze vraag wordt ons met regelmaat gesteld. Ga je googelen dan stuit je alleen voor de definitie al op zo’n 794.000 zoekresultaten. Een dergelijk resultaat maakt het er natuurlijk niet gemakkelijker op. Want wat is de waarheid?

Tijdens de workshop ‘contentmarketing voor dummies’ gaan we aan de slag met de basis beginselen van contentmarketing. Na een korte introductie waarin we kort de definitie en laatste ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing bespreken, gaan we aan de slag met een stappenplan voor een succesvolle implementatie van contentmarketing. Je leest het goed, we zullen niet alleen verhaal doen. We gaan ook samen met jou aan de slag om praktische opdrachten uit te voeren voor je eigen business.

Aan het eind van de Workshop Hour ga je naar huis met concrete tips om de eerste stappen te zetten in de wereld van contentmarketing. Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur: Inloop

16.00 uur: Workshop

  • Beginselen, waarom contentmarketing?
  • Stap voor stap, samen succesvol aan de slag met contentmarketing.

18.00 uur: Netwerkborrel

Inschrijven

Je kunt je via deze link aanmelden voor deze Workshop Hour op donderdag 28 maart. Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers. Aanmelden via de BC app kan natuurlijk ook. Via uw inlog van de site is aanmelden helaas niet mogelijk.

Locatie
Rabobank Lounge / Stadion De Vijverberg

Over Dock35 Marketing

Dock35 Marketing is een full service (content) marketingbureau in Doetinchem. Full service omdat wij onze klanten op elk gebied van marketing en communicatie kunnen ondersteunen. Ons bureau helpt jou graag met de creatie van content, de inzet van online en offline marketing en het maken van jouw kanalen, zoals websites of (digitale) magazines. Voorafgaand aan de uitvoering denken we met je mee over de strategie en het concept. Na het maken van de kanalen zorgen we ervoor dat ze continu blijven presteren. Kijk voor meer informatie op www.dock35marketing.nl.

Heeft u vragen over de workshop? Neem dan gerust contact op met Kirsten Koster via kirsten@dock35marketing.nl of 0314-355 846.

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk.

Businesclubagenda
Datum
28 maart 2019
Aanvang
15:30 uur
Locatie
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
Kosten
0

Meest recente inschrijvingen

Om inschrijvingen te kunnen zien moet u ingelogd zijn als businessclub lid.