Workshop hour op 31 mei a.s.: klanten werven met een sales funnel


Workshop hour op 31 mei a.s.: klanten werven met een sales funnel

De sales funnel. Een steeds vaker gehoorde term, maar voor veel bedrijven toch onbekend terrein. Wat is zo’n funnel? Waar gebruik je het voor? Hoe maak je het en hoe vul je de funnel in?

Eenvoudig uitgelegd is een sales funnel een trechter waarin je je potentiële klanten probeert te trekken en uiteindelijk probeert te converteren tot klant. De funnel beschrijft welke activiteiten je daarvoor onderneemt en welke mix van content, kanalen en marketing je daarvoor inzet.

Tijdens het workshop hour op 31 mei vertellen Jean-Paul Reparon en Nadine Otten van Dock35 Marketing je alle ins en outs over het opstellen en invullen van een sales funnel. Uiteraard met als doel jouw sales funnel te hebben gemaakt, waardoor je de volgende dag direct aan de slag kunt met de invulling en uitvoering ervan.

Het programma ziet er als volgt uit:
15.30 uur Inloop
16.00 – 17.30 uur Workshop
17.30 uur Netwerkborrel

Inschrijven
Je kunt je via deze link aanmelden voor deze Workshop Hour op donderdag 31 mei. Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers.

Locatie
Stadion De Vijverberg

Over Dock35 Marketing
Dock35 Marketing is een fullservice (content)marketingbureau in Doetinchem (onderdeel van Senefelder Misset) dat uitgevers, verenigingen, stichtingen en MKB-bedrijven op praktische wijze ondersteunt met on- en offline marketing en communicatie in de breedste zin. Dock35 Marketing bestaat uit een team van business developers, marketing experts, designersen developers.

Kijk voor meer informatie op www.dock35marketing.nl. De workshop wordt gegeven door Jean-Paul Reparon (General Manager) en Nadine Otten (Marketing Manager). Heeft u vragen over de workshop? Neem dan gerust contact op met Nadine Otten via nadine@dock35marketing.nl of 0314-355841.

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk.

Businesclubagenda
Datum
31 mei 2018
Aanvang
15:30 uur
Locatie
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
Kosten
0

Meest recente inschrijvingen

Om inschrijvingen te kunnen zien moet u ingelogd zijn als businessclub lid.