Workshop Hour / Masterclass Zoekmachinemarketing op locatie bij Dock35 / Senefelder Misset


Workshop Hour / Masterclass Zoekmachinemarketing op locatie bij Dock35 / Senefelder Misset

Een hoge positie behalen in de zoekresultaten van Google, een verlangen voor veel bedrijven. Belangrijk dus om je zoekmachinemarketingstrategie op orde te hebben. Maar wat houdt zo’n strategie eigenlijk in? Hoe zorg je voor goede zoekmachineoptimalisatie (SEO)? En wat is adverteren in zoekmachines (SEA) nu precies?

Het succes van zoekmachinemarketing, beter bekend via de termen SEO en SEA, hangt af van enorm veel factoren. Essentieel is in ieder geval de content op je website. Tijdens de masterclass op 22 februari tijdens de Workshop Hour geven Nadine Otten en Kirsten Koster van Dock35 Marketing je inzicht in de belangrijkste invloedsfactoren op je vindbaarheid in Google. Uiteraard vliegen de tips om je zelf beter zichtbaar te maken in Google je om de oren.

Het programma ziet er als volgt uit:
15.30 uur Inloop
16.00 – 18.00 uur Masterclass zoekmachinemarketing
18.00 uur Netwerkborrel

Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de workshop een rondleiding te volgen in de tijdschriftendrukkerij van Senefelder Misset. Deze rondleiding duurt ongeveer een uur. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u hieraan mee wilt doen.

Inschrijven
Je kunt je via deze link aanmelden voor deze Workshop Hour op donderdag 22 februari. Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers.

Locatie
Dock35 Marketing (in pand Senefelder Misset)

Over Dock35 Marketing
Dock35 Marketing is een marketingbureau in Doetinchem (onderdeel van Senefelder Misset) dat uitgevers, verenigingen, stichtingen en MKB-bedrijven op praktische wijze ondersteunt met on- en offline marketing en communicatie. Dock35 Marketing bestaat uit een team van marketing experts dat beschikt over de meest up-to-date kennis op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO), online- en offline marketing (waaronder SEA) en social media marketing. Kijk voor meer informatie op [ http://www.dock35marketing.nl/ ]www.dock35marketing.nl.

Nadine Otten is Marketing Manager, Kirsten Koster is marketeer.

Heeft u vragen over de masterclass? Neem dan gerust contact op met Nadine Otten via nadine@dock35marketing.nl of 0314-355841.

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk.

Businesclubagenda
Datum
22 februari 2018
Aanvang
15:30 uur
Locatie
Mercuriusstraat 35
7006 RK Doetinchem
Kosten
0

Meest recente inschrijvingen

Om inschrijvingen te kunnen zien moet u ingelogd zijn als businessclub lid.