Happy Hour 16 november: Bokbier, herfsthapjes en openheid van zaken


Happy Hour 16 november: Bokbier, herfsthapjes en openheid van zaken

Het wordt weer een mooi Happy Hour, op de derde donderdag van november. De Graafschap zelf zorgt op 16 november voor de invulling en heeft gekozen voor een combinatie van heerlijke herfsthapjes, bruisend bokbier en openheid van zaken vanuit de club.

Voor de herfsthapjes tekent 1 van onze Business Club-partners, dus het zal u op culinair gebied aan niets ontbreken. Het bokbier wordt in ruim voldoende mate aangevoerd door Grolsch, dat u voor deze speciale gelegenheid ook nog het eerste rondje gratis aanbiedt. Naast al dit smakelijks is er uiteraard ook ruimte voor een serieuze noot. Graag praten enkele mensen vanuit de club u bij over een aantal belangrijke zaken waar u als sponsor misschien niet dagelijks bij stil staat.

Onze financieel directeur Remon Enting zal u kort en bondig meenemen in de financiële status van de club. Hij geeft duiding bij zaken als categorie-indeling en financiële stabiliteit, en uiteraard beantwoordt hij graag uw vragen.

Vervolgens zal onze nieuwe fysiotherapeut Jasper Steens, die deze zomer overkwam van Vitesse, u meenemen in de strategie van de club op het gebied van eten, meten en weten. Wie niet dagelijks op De Vijverberg rondloopt, heeft geen idee van wat er allemaal binnen en rondom de selectie gebeurt. Hoe de spelers trainen, eten, gemonitord en verzorgd worden om optimaal fit en gezond elk weekend op het veld te kunnen staan. U zult versteld staan van wat er allemaal binnen de club geregeld, gemeten en gedaan wordt. Een openhartig verhaal over voedingswaarden, trainingsopbouw, blessurepreventie, herstel en weerbaarheid, om stil van te worden.

Uiteraard is er na de twee presentaties vanuit de club wederom ruimschoots gelegenheid om met een bokbiertje, een wijntje of gewoon een glaasje fris, na te praten en voor te beschouwen op bijvoorbeeld de wedstrijd tegen NEC die al een dag later op het programma staat op De Vijverberg.

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
18.00 uur – 18.30 uur Welkom en ontvangst in de ETL Dales Lounge met een bokbiertje en een herfsthapje
19.00 uur – 19.15 uur Mededelingen door BC voorzitter, Rob Migchelbrink
19.15 uur – 19.30 uur De financiële status van De Graafschap, door financieel directeur Remon Enting
19.30 uur – 20.00 uur Meten, eten en weten, door fysiotherapeut Jasper Steens
20.00 uur – 22.00 uur Buffet en gelegenheid om te netwerken

Aanmelden kan via uw inlog.

Graag tot ziens op donderdag 16 november a.s.!

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk.

Businesclubagenda
Datum
16 november 2017
Aanvang
18:00 uur
Locatie
Lijsterbeslaan 101a
7004 GN Doetinchem
Kosten
Geen kosten bekend

Meest recente inschrijvingen

Om inschrijvingen te kunnen zien moet u ingelogd zijn als businessclub lid.