VOLGEBOEKT! Supervrouwen ontmoeten elkaar!


VOLGEBOEKT! Supervrouwen ontmoeten elkaar!

Vrijdag 16 maart 2018, de avond van De Graafschap - Jong Ajax, is het weer tijd voor de befaamde Supervrouwenavond bij De Graafschap. In samenwerking met de vaste Supervrouwenpartner Rabobank Graafschap worden ook dit jaar honderd Supervrouwen uitgenodigd voor een bijzondere netwerkavond.

Vorig seizoen bracht het met blingbling sjaals uitgedoste vrouwenlegioen onmiskenbaar geluk: De Graafschap won met 2-1 van Jong PSV!

Ook dit jaar wordt de Supervrouwenavond weer heel bijzonder. Het Spelershome van stadion De Vijverberg is deze avond het exclusieve domein van de dames, maar voor drie mannen maken we graag een uitzondering. Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap zal de Supervrouwen onthalen met een warm welkom. Vervolgens zaltrainer/coach Henk de Jong onverschrokken binnenstappen en aan de aanwezige dames vertellen wat de speelwijze van de avond is.

Tot slot zal Mario Bierkens (MBA) van Intenza onze arena betreden. Hij is scherp, humoristisch, praktisch, confronterend en energiek. Hij zal u inspireren en zet u deze avond ook echt aan het netwerken.

Programma vrijdag 16 maart a.s.
18.10 uur: Ontvangst met koffie en thee in het Spelershome
18.30 uur: Welkom door Wendy Verlaan (directievoorzitter Rabobank Graafschap) en Hans Martijn Ostendorp (algemeen directeur De Graafschap)
Voorbespreking wedstrijd door trainer Henk de Jong
Inspiratiesessie en workshop ‘netwerken’ met Mario Bierkens van Intenza
19.50 uur: Naar de tribune
20.00 uur: Wedstrijd De Graafschap – Jong Ajax
21.45 uur: Einde wedstrijd & netwerken in de ETL Dales Business Club

Let op, in de rust en na afloop van de wedstrijd zijn consumpties voor eigen rekening en te verkrijgen middels De Graafschap betaalpas.

Aanmelden
Businessvrouwen die zin hebben in een avondje Supervrouwen: meld u aan voor deze bijzondere avond! U kunt dit doen via uw inlog.

De uitnodiging geldt voor 1 Supervrouw per organisatie. Mocht u met meerdere Businessdames aanwezig willen zijn, informeer dan even via bovengenoemd mailadres naar de mogelijkheden.

Parkeren
Stadion De Vijverberg bevindt zich in een woonwijk en parkeermogelijkheden zijn daardoor schaars. Wij hebben echter, speciaal voor u, een aantal parkeerplaatsen kunnen reserveren. Gelieve bij uw aanmelding door te geven of u een parkeerplaats wilt reserveren (zolang de voorraad strekt). Wij verzoeken u in ieder geval de aanwijzingen van onze parkeerstewards op te volgen.

Heel graag tot ziens op vrijdag 16 maart a.s.

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk.

Businesclubagenda
Datum
16 maart 2018
Aanvang
18:10 uur
Locatie
Lijsterbeslaan 101a
7004 GN Doetinchem
Kosten
0

Meest recente inschrijvingen

Om inschrijvingen te kunnen zien moet u ingelogd zijn als businessclub lid.