De Graafschap - Fortuna Sittard - Oktoberfest op De Vijverberg! -


De Graafschap - Fortuna Sittard - Oktoberfest op De Vijverberg! -

Als sponsor ontvangt u twee gratis Business Club-kaarten (1e verdieping) voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op 27 oktober a.s. Deze kaarten krijgt u als kadootje van de club, als blijk van waardering voor uw financiële en mentale support.

U kunt deze kaarten aanvragen via uw inlog of door een mail te sturen naar: commercie@degraafschap.nl. Wij leggen de kaarten dan voor u klaar zodat u deze kunt afhalen bij de receptie of, op de wedstrijddag zelf, bij de ticket afhaal desk (hoofdingang).

Rondom de wedstrijd tegen Fortuna Sittard vindt in de ETL Dales Business Club Lounge, op de eerste etage van het hoofdgebouw, een heus Oktoberfest plaats. Uiteraard zouden wij het heel leuk vinden als u en uw gasten ook bij dit feest aanwezig zijn.

Extra relatiekaarten ETL Dales Lounge zijn voor deze speciale gelegenheid te koop voor slechts 25 euro. Deze geven toegang tot de ETL Dales Lounge, die voor deze avond dus wordt omgedoopt tot Bayerische Wiesn. Uiteraard zit de wedstrijd De Graafschap – Fortuna Sittard ook bij de prijs in!

Mocht u 20 of meer mensen willen uitnodigen, dan kosten de kaarten nog maar 20 euro per stuk. De avond begint om 18.30 uur met koffie en Apfelstrudl, geserveerd door onze eigen Mädel. Behalve bier is er natuurlijk ook Bratwurst, zodat u thuis niet meer hoeft te eten. We gaan door totdat de laatste bezoekers zingend de Vijverberg verlaten. Hopelijk geeft de wedstrijd tegen Fortuna ook volop reden tot zingen.

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk.

Businesclubagenda
Datum
27 oktober 2017
Aanvang
20:00 uur
Locatie
Lijsterbeslaan 101a
7004 GN Doetinchem
Kosten
Geen kosten bekend

Meest recente inschrijvingen

Om inschrijvingen te kunnen zien moet u ingelogd zijn als businessclub lid.