De Graafschap - Excelsior: Oktoberfest in de ETL Dales Lounge


De Graafschap - Excelsior: Oktoberfest in de ETL Dales Lounge

Rondom de wedstrijd tegen Excelsior vindt in de ETL Dales Business Club Lounge, op de eerste etage van het hoofdgebouw, een heus Oktoberfest plaats. Uiteraard zouden wij het heel leuk vinden als u en uw gasten ook bij dit feest aanwezig zijn. Op vertoon van uw sponsorkaarten kunt u dit feest bijwonen!

Extra relatiekaarten ETL Dales Lounge zijn voor deze speciale gelegenheid te koop voor 65 euro. Deze geven toegang tot de ETL Dales Lounge, die voor deze avond dus wordt omgedoopt tot Bayerische Wiesn. Uiteraard zit de wedstrijd De Graafschap – Excelsior ook bij de prijs in!

De avond begint om 18.15 uur met koffie en Apfelstrudl, geserveerd door onze eigen Mädel. Behalve bier is er natuurlijk ook Currywurst en Schnitzel te koop, zodat u thuis niet meer hoeft te eten. We gaan door totdat de laatste bezoekers zingend de Vijverberg verlaten.

Mocht u 20 of meer mensen willen uitnodigen, dan kunnen wij een speciaal arrangement voor u samenstellen waarvoor wij kaarten kunnen aanbieden tegen een sterk gereduceerd tarief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jelle Huntelaar of Judith Roelofsen. (commercie@degraafschap.nl of 0314 - 368 458).

Auf wiedersehen!

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk.

Businesclubagenda
Datum
27 oktober 2018
Aanvang
19:45 uur
Locatie
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
Kosten
0

Meest recente inschrijvingen

Om inschrijvingen te kunnen zien moet u ingelogd zijn als businessclub lid.