Business Club agendaOntbijt met spelers en bijwonen training

Ontbijt met spelers en bijwonen training

Aanvang:
10:00 uur
Locatie:
Spelershome De Graafschap
Kosten:
€ 0

Graag nodigen wij u uit om op dinsdag 9 oktober a.s. een ochtend mee te lopen met onze spelers. Let op! De op dinsdag 2 oktober, in eerste instantie, geplande lunchsessie gaat niet door omdat dit niet in het schema van de spelers past. Deze ontbijtsessie komt hiervoor in de plaats.

Lees verder

Jong Oranje - Jong Oekraine

Jong Oranje - Jong Oekraine

Aanvang:
18:30 uur
Locatie:
Stadion De Vijverberg
Kosten:
€ 0

De grootste talenten van Nederland komen 16 oktober weer naar De Vijverberg. In de strijd om een plek voor het Europees Kampioenschap in Italië wordt er aangetreden tegen Jong Oekraïne. De wedstrijd begint om 18.30 uur.

Lees verderDe Graafschap - Excelsior: Oktoberfest in de ETL Dales Lounge

De Graafschap - Excelsior: Oktoberfest in de ETL Dales Lounge

Aanvang:
19:45 uur
Locatie:
Stadion De Vijverberg
Kosten:
€ 0

Rondom de wedstrijd tegen Excelsior vindt in de ETL Dales Business Club Lounge, op de eerste etage van het hoofdgebouw, een heus Oktoberfest plaats. Uiteraard zouden wij het heel leuk vinden als u en uw gasten ook bij dit feest aanwezig zijn. Op vertoon van uw sponsorkaarten kunt u dit feest bijwonen!

Lees verder

De Graafschap D'ran competitie

De Graafschap D'ran competitie

Aanvang:
09:30 uur
Locatie:
Golfplatz Borghees
Kosten:
€ 10

Elke laatste dinsdag van de maand wordt er een 9-holes wedstrijd, genaamd de D’ran competitie, georganiseerd. Deze wedstrijd is bedoeld voor oud-deelnemers van De Graafschap Golfacademie en andere businessclub leden die in het bezit zijn van het golfvaardigheidsbewijs. Bedoeling is om plezier te hebben, te netwerken en samen te genieten van een ontspannen ronde golf. Elke speelronde kent een dagwinnaar en aan het einde van het jaar wordt de overall winnaar bekend gemaakt. Uiteraard is voor hem of haar een mooie prijs weggelegd. Tevens is dit (indien u uw handicap door ons laat registreren) de uitgelezen mogelijkheid om uw handicap te verbeteren.

Lees verder


Volgende wedstrijd

za
27 okt
19:45
uur
  • De Graafschap
    De Graafschap
  • Excelsior
    Excelsior
  • De Vijverberg
  • Vrije verkoop
  • D'RAN
Bestel kaarten
Koop nu je seizoenskaart