Business Club voetbalteam

De Graafschap beschikt over een eigen Business Club voetbalteam. Bij dit team staat sportiviteit voorop, maar vaak druipt het fanatisme er vanaf!

Het BC team bestaat uit sponsoren die lid zijn van de Business Club van De Graafschap. Er worden wedstrijden (uit en thuis) georganiseerd tegen andere betaald voetbal organisaties. Na de wedstrijd volgt een altijd gezellige derde helft. Onder het genot van een drankje worden alle technische en tactische hoogstandjes van de wedstrijd nog een keer voor het voetlicht gehaald. Na een gezamenlijk buffet met de tegenstander bekijkt het team de verrichtingen van het eerste elftal van De Graafschap in stadion De Vijverberg. Het BC team biedt volop kansen om te netwerken in een relaxte en informele sfeer.

Meedoen

Iedereen die lid is van de Business Club van De Graafschap kan meedoen met dit elftal. Om mee te spelen met het BC voetbalteam moet u wel enige voetbalervaring hebben. Dit is van belang voor uw eigen veiligheid, maar ook voor onze veiligheid! Wilt u een keer meespelen met het BC team van De Graafschap, meld u dan aan via: commercie@degraafschap.nl

Judith Roelofsen (06-41941764) is vanuit De Graafschap de contactpersoon voor sponsoren en spelers omtrent het team.