Vishandel Wennekes komt met speciale actie voor Business Club leden


Vishandel Wennekes komt met speciale actie voor Business Club leden

De warme lente zorgde voor ‘heul veul’ plankton en daarmee voor volvette Hollandse Nieuwe haringen. Die, met meer dan 16% lichaamsvet en een stevige ‘bite’, goed in de smaak vielen bij de 220 aanwezige businessclub leden tijdens de Haringparty van De Graafschap afgelopen 21 juni. In de tuin van het Doetinchemse Hotel Villa Ruimzicht werden 350 haringen weggehapt en een vaatje haring geveild voor het goede doel: Dierencentrum Achterhoek.

Vishandel Wennekes uit ’s-Heerenberg stelde de ‘Maatjes’ beschikbaar en stuurde medewerkster Gaytrie Dewnarain; een heuse ‘Haringfileer-Ster’. “Gaytrie werkt al jaren bij ons en is onze specialist in het schoonmaken van haring,” legt eigenaar Dave Wennekes uit. Dit ambacht, uitgevoerd in de meegebrachte haringkar, werd door de aanwezigen ‘happers’ als een interessante toevoeging aan het feest gezien. Gaytrie kreeg regelmatig het verzoek om de haring in stukjes te snijden, omdat ‘happen’ in je nette pak vaak niet meevalt.

Dave Wennekes: “Wat Gaytrie tijdens de haringparty liet zien is hartstikke leuk en we weten dat er veel visliefhebbers zijn die graag zelf de verschillende vissen willen herkennen, beoordelen en bereiden. Onze chef-kok Henry Bergevoet verzorgt daarvoor maandelijks de workshop ‘Vis fileren en bereiden’ in onze fileerderij aan de Weteringstraat 1 in ’s-Heerenberg. De (zaterdag)avond duurt van 19.00 tot 23.00 uur en de deelnemers bereiden gezamenlijk een aantal culinaire visgerechten. Uiteraard wordt er ook samen gegeten en gedronken. Kortom, het is een leuke, leerzame en smakelijke avond!”

Als extra geste voor de Business Club leden van De Graafschap stelde Wennekes zijn workshop ‘Vis fileren en bereiden’ beschikbaar. Dave: “Uit alle leden die hun visitekaartje achterlieten in de glazen vaas op de haringkar is een winnaar gekomen: Eric Ticheloven van Green uit Doetinchem. Hij mag met twee personen gratis deelnemen en is inmiddels op de hoogte gesteld.

Als Wennekes en Business Club De Graafschap elkaar na de haringparty spreken besluiten ze alle businessclub leden een speciaal aanbod te doen:

Kom nu met 4 personen naar de Culinaire Vis Workshop van Vishandel Wennekes en ontvang dit prachtige aanbod: Vier voor de prijs van drie.
wennekes-6-10.jpg

RESERVEREN 6-10-2018

20-10.jpg
RESERVEREN 20-10-2018

RESERVEREN 10-11-2018

Reserveer hierboven plaatsen voor de gewenste datum en er opent zich een pagina met extra informatie en een betaalmogelijkheid. Maar wees er snel bij want: Vol=Vol

Gebruik de kortingscode: GRAAFSCHAP
Bij elke vierde deelnemer krijg je automatisch 50 euro korting

Workshops voor (grotere, besloten) groepen of speciale thema’s behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor gelden andere prijzen en kan in overleg een dag gekozen worden.
Neem daarvoor -of voor andere vragen- contact op met: pr@vishandelwennekes.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze Vis Workshops?

Bijvoorbeeld als er nieuwe data bekend zijn?
JA, houd mij op de hoogte


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht