U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Vincent treedt af, maar Virupa blijft Official Sponsor


Vincent treedt af, maar Virupa blijft Official Sponsor

Op donderdag 6 juli, tijdens de ALV van de Business Club, neemt Vincent Immink officieel afscheid als voorzitter van het BC-bestuur. Maar zijn bedrijf, Virupa Visual Solutions, blijft natuurlijk gewoon sponsor van De Graafschap. Sterker nog, Virupa blijft Official Sponsor van de club en Vincent blijft dus ook volop zichtbaar in de sponsorlounges van De Graafschap.

Virupa Visual Solutions is één van de grootste signbedrijven in Nederland en al 25 jaar de erkende specialist op het gebied van in- en outdoor signing en display presentaties. Al sinds jaar en dag is Virupa een van de bekende sponsoren van De Graafschap, ook omdat veel van de reclame en belettering in het stadion door Virupa is geleverd.

Tot aan het afgelopen seizoen was Virupa ook nog de naamgever van het bruine café op de eerste etage van het hoofdgebouw. Het welbekende Virupa Café krijgt met ingang van het komend seizoen een nieuwe naam en een nieuwe naamgever. Binnenkort hoort u hier zeker meer over.

Sponsoren die Vincent officieel willen uitzwaaien als BC-voorzitter, zijn van harte welkom op donderdag 6 juli tijdens de ALV en de aansluitende Vakantieborrel bij Brasserie 't Zusje aan het Simonsplein


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

AFAS Trainingscomplex, Wijdewormer

AZ logo
ma
03
apr.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner