U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Uitnodiging Doetinchemse Bokbierparty | 3 oktober 2018


Uitnodiging Doetinchemse Bokbierparty | 3 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober 2018 organiseren ING, BOO en Tap & van Hoff Notarissen wederom De Doetinchemse Bokbierparty. Dit jaar goat deze plaatsvinden in De Steck, de broedplaats voor ondernemers.

Graag nodigen wij u, als sponsor van De Graafschap, samen met een introduce uit om hierbij aanwezig te zijn.

Want naast de lekkere, verrassende en lokale bokbieren zijn we er trots op dot we een geweldige spreker aan het event hebben weten te koppelen. Niemand minder don Bjorn Kuipers zal u meenemen in zijn wereld van internationaal topscheidsrechter en succesvol ondernemer. Tijdens het afgelopen Wereldkampioenschap Voetbal heeft hij ongetwijfeld dingen meegemaakt die hij met u zal delen.

Als geen ander heeft hij ervaring met communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. Bjorn zijn presentaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt.

Meld u snel aan via deze link.

Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u daarvan een bevestiging. Een week voor het event ontvangt u van ons een informatiemail met daarin ook uw toegangsbewijs.

Neemt u een introduce mee? Dan dient u deze, in verband met het persoonlijke toegangsbewijs, met een persoonlijk emailadres aan te melden.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Koning Willem II Stadion, Tilburg

Willem II logo
vr
06
okt.
20:00
uur
Logo de graafschap jubileum
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner