SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - FC Utrecht


SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - FC Utrecht

Zondagmiddag 17 februari is het weer zover: het SmartHub Talentenpodium in samenwerking met de Graafschap! Voorafgaand aan de wedstrijd de Graafschap - FC Utrecht houden circa acht jonge talenten, die op zoek zijn naar een (afstudeer)stage of startersfunctie in de Achterhoek, korte pitches voor potentiële werkgevers. Heeft u interesse in één van deze jonge talenten? Meld u dan snel aan via adelin@smarthub.nl.

De profielen van de jongeren die komen pitchen:

  • (Technische) bedrijfskunde
  • Commerciële Economie
  • Communicatie
  • Marketing

Programma
13.30 uur - Ontvangst en welkom in de Herman Schutte Lounge
13.45 uur - Opening
14.00 uur - Start pitches
14.45 uur - Brunch
16.15 uur - Formeren duo’s van talent en potentiële werkgever
16.45 uur - Samen De Graafschap - FC Utrecht kijken
18.30 uur - Afsluitende netwerkborrel

Gebleken is dat jongeren en werkgevers onwijs enthousiast zijn over het SmartHub Talentenpodium bij De Graafschap. In een ontspannen en sportieve setting ontstaan bijzondere ontmoetingen en matches. Het volgende SmartHub Talentenpodium staat gepland op zaterdag 6 april 2019.

Meld u dus snel aan wanneer u mogelijk een van de jongeren wilt binden aan uw organisatie. Meer info en aanmelden via adelin@smarthub.nl!

(Jongeren geven aan graag één op één in contact te komen met de bedrijven. Het aantal deelnemende intermediairs is daarom gemaximaliseerd tot 2 per Talentenpodium.)

Locatie:
Herman Schutte Lounge / Stadion de Vijverberg

SmartHub Achterhoek
Onder de merknaam SmartHub Achterhoek zetten we onszelf op de kaart als dé stage- en afstudeerregio van Nederland! SmartHub Achterhoek kan gezien worden als een soort woonboulevard, die met actieve marketingcommunicatie de aandacht trekt van jong hoger opgeleid talent in Nederland en daarbuiten. Bedrijven hebben in hun eentje maar beperkt exposure, bereik en aanbod, waardoor het moeilijk is om de aandacht van jong talent te trekken, zeker buiten de regio. Samen lukt dat veel beter en kan jonge talenten ook meer geboden worden. Zo bundelen we het vacatureaanbod en de marketingcommunicatie, profileren we ons via jonge ‘Achterhoek ambassadeurs’ in studentensteden en kunnen we studenten en starters iets extra’s bieden zoals een uniek Talent Program. Uiteindelijk profiteert de gehele regio van deze regiomarketing, van industriële maakbedrijven tot aan de bakker op de hoek.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht