U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Pincvision opent kantoor in Londen


DOETINCHEM en LONDEN, december 2020

Pincvision, nummer 1 partner in trade compliance outsourcing, heeft aangekondigd dat zij per 1 januari 2021 haar Europese aanwezigheid gaat versterken door het openen van een kantoor in Londen. Met een kantoor in het Verenigd Koninkrijk kan het in Doetinchem gevestigde bedrijf haar relatie met lokale klanten verder uitbouwen en versterken. Daarnaast wordt er focus gelegd op het uitbreiden van het klantenbestand, multinationals die actief zijn op de Europese en wereldwijde markt.

Veel internationaal opererende bedrijven hebben een Europees hoofdkantoor dat gevestigd is in Nederland of Groot-Brittannië. Vandaar dat een vertegenwoordiging in Londen een logische volgende stap is voor Pincvision, om zo dichter bij haar doelgroep gevestigd te zijn.

Rob Holtslag, Chief Commercial Officer, over de uitbreiding: “Wie de klant heeft, heeft de toekomst. Wij zijn dan ook zeer trots en verheugd over deze prachtige nieuwe stap voor Pincvision. Een droom die uitkomt. Wij kijken ernaar uit om onze positie op de Britse markt verder uit te bouwen en onze lokale klanten vaker persoonlijk te kunnen ontmoeten.”

Pincvision UK Ltd. gaat zich uitsluitend bezighouden met de verkoop van Pincvision’s huidige serviceportfolio. De operationele werkzaamheden worden uitgevoerd op het hoofdkantoor in Doetinchem. Dan Ipsen krijgt als Managing Director van Pincvision UK Ltd. de dagelijkse leiding in handen.

Over PincvisionAl bijna 20 jaar is Pincvision partner van multinationals die wereldwijd zakendoen. Pincvision zorgt ervoor dat administratieve verplichtingen geen barrière zijn voor wereldwijde handel. Dit realiseren zij door hoogwaardige geautomatiseerde oplossingen en aanvullende services te leveren waarin diepgaande kennis van trade compliance wetgeving geïntegreerd is. Dit stelt klanten in staat om te voldoen aan alle wettelijke vereisten en biedt de flexibiliteit en snelheid om in te kunnen spelen op veranderende regelgeving. Aandachtsgebieden zijn: Douane, Milieu, Exportdocumenten, Intrastat en Btw.

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner