U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Pincvision ook komend seizoen Official Partner van De Graafschap


Pincvision ook komend seizoen Official Partner van De Graafschap

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat Pincvision haar partnerschap met De Graafschap opnieuw met een seizoen verlengd heeft. Ook aankomend seizoen zet Pincvision haar sponsoractiviteiten voort in de vorm van Official Partner.

“Het afgelopen seizoen was een spannend seizoen, met helaas een degradatie naar de eerste divisie. Ondanks de sportieve teleurstelling kijken wij terug op een mooi en bijzonder seizoen waar we hebben genoten van de wedstrijden die we bezochten met onze klanten. ‘Onze club’ heeft laten zien wat een bijzondere sfeer en saamhorigheid wij in de Achterhoek kunnen neerzetten met ons allen, ik heb er vertrouwen in dat ons dit aankomend seizoen een positieve boost gaat geven”, aldus Rob Holtslag, Operationeel Directeur bij Pincvision.

Pincvision en De Graafschap hebben samen een handtekening gezet onder een nieuw contract en verdere samenwerking voor seizoen 2019/’20. “Wij dragen De Graafschap al jaren een warm hart toe en zien De Graafschap als een waardevol platform in de Achterhoek. Ook vanuit maatschappelijk oogpunt vinden wij het belangrijk om onze organisatie aan deze mooie club te verbinden. Ik kijk dan ook met vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen”, zegt Pincvision’s Algemeen Directeur Edo Bosga.

Algemeen directeur van De Graafschap, Hans Martijn Ostendorp, vult aan: “Pincvision is al jarenlang als partner verbonden aan De Graafschap. We zijn blij dat we het partnership continueren en ook de komende tijd met elkaar doorgaan. Mooi dat de samenwerking divisie-onafhankelijk is.”

Foto, van links naar rechts: Edo Bosga (CEO Pincvision), Hans Martijn Ostendorp (algemeen directeur De Graafschap en Rob Holtslag (COO Pincvision).

Pincvision-3.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner