Business nieuws


Night Star Express Hellmann steunt De Graafschap ook dit seizoen

Night Star Express Hellmann steunt De Graafschap ook dit seizoen

Night Star Express Hellmann uit ’s-Heerenberg verbindt ook dit jaar haar naam als sponsor aan De Graafschap. Hiermee kan De Graafschap voor het derde opeenvolgende jaar rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de First Class nachtdistributeur. Na opnieuw een succesvol jaar heeft er bij ons geen enkele twijfel bestaan om ook dit jaar De Graafschap te blijven steunen”, aldus Patrick Löwenthal, CEO van Night Star Express Hellmann.

Lees verder


Vincent treedt af, maar Virupa blijft Official Sponsor

Vincent treedt af, maar Virupa blijft Official Sponsor

Op donderdag 6 juli, tijdens de ALV van de Business Club, neemt Vincent Immink officieel afscheid als voorzitter van het BC-bestuur. Maar zijn bedrijf, Virupa Visual Solutions, blijft natuurlijk gewoon sponsor van De Graafschap. Sterker nog, Virupa blijft Official Sponsor van de club en Vincent blijft dus ook volop zichtbaar in de sponsorlounges van De Graafschap.

Lees verder

Ook Hotel De Kruisberg is weer sponsor dit seizoen

Ook Hotel De Kruisberg is weer sponsor dit seizoen

Mark Jansen van Hotel De Kruisberg in Doetinchem heeft zijn sponsorcontract bij De Graafschap met zeker één seizoen verlengd. Al jaren is De Kruisberg een vertrouwde locatie voor feesten en partijen, vergaderingen, catering en overnachtingen. Ook spelers en stafleden van De Graafschap maken graag gebruik van het karakteristieke hotel.

Lees verder

Remondis terug als afvalpartner bij De Graafschap

Remondis terug als afvalpartner bij De Graafschap

Remondis Dusseldorp BV is vanaf het komende seizoen de nieuwe afvalpartner van Betaald Voetbal De Graafschap. Het bedrijf, met zijn oorsprong in Lichtenvoorde, heeft in het verleden deze dienstverlening bij de Achterhoekse Betaald Voetbalclub reeds uitgevoerd en is dus terug van weggeweest.

Lees verderKom een ‘kijkje in de keuken’ nemen bij VitaMee: dé ontwikkelpartner en HR specialist voor vitale organisaties

Kom een ‘kijkje in de keuken’ nemen bij VitaMee: dé ontwikkelpartner en HR specialist voor vitale organisaties

Even voorstellen:
Wij zijn VitaMee. Misschien ken je ons al, of heb je indirect van ons gehoord. We zijn gevestigd in de Achterhoek, waar wij al 12 jaar bedrijven, teams en medewerkers helpen ontwikkelen tot vitale organisaties.

Omdat we de laatste jaren flink aan het uitbreiden zijn geweest, leek het ons leuk om (opnieuw) nader kennis te maken met jou en met jouw bedrijf. Daarom nodigen we je graag uit.

Tijdens ons ‘kijkje in de keuken’ kun je met ons persoonlijk kennis maken en ervaren wat VitaMee voor je kan betekenen. Dat laten we zien door middel van een proeverij, waarin we drie interactieve workshops aanbieden, die bijdragen aan de vitaliteit van jouw organisatie.

Lees verder


De Graafschap sluit driejarig contract met Bluetrace

De Graafschap sluit driejarig contract met Bluetrace

Betaald Voetbal De Graafschap heeft vandaag een driejarig contract afgesloten met Bluetrace uit Velsen-Zuid. Na eerder al AZ en Telstar aan zich gebonden te hebben, is De Graafschap de volgende club die vertrouwt op de diensten van Bluetrace. Met ingang van het seizoen 2017-2018 ontsluit De Graafschap middels de App een scala aan omzetverhogende en kostenbesparende diensten, alsmede functies welke interessant, leuk en informatief zijn voor de ‘Superboeren’. Zo kan er in de toekomst gestemd worden op de Man of the Match, kunnen de fans via Twitter alles rondom de wedstrijd live volgen, krijgt de fan pushberichten over onder andere de opstelling en breaking nieuws en biedt de app advertentieruimte en functies voor merchandising, waaronder ticketing. Kortom: de app geeft de fanbeleving een extra dimensie.

Lees verder