Business nieuws


Agrio: alleen voor de boer…?  ……… dat dácht je maar…!!!

Agrio: alleen voor de boer…? ……… dat dácht je maar…!!!

Agrio is een bekende naam. Niet alleen in de Achterhoek, maar in heel agrarisch Nederland. Onze agrarische vakmedia zijn nummer één als het gaat om marktbereik en merkbereik.

Maar Agrio doet meer, veel meer. Kijk alleen maar eens naar Naober, het boeiende en superpopulaire oostnederlandse plattelandsblad. Maar daar houdt het allerminst op…

Lees verder

BAX 5X5 estafetteloop

BAX 5X5 estafetteloop

Net zoals sporters, willen wij altijd winnen! Op 11 mei 2019 vindt de BAX 5x5 Estafetteloop plaats. Dit is een competitief loopevenement waar je als team een mooie prestatie neer kunt zetten. Start en finish zijn op de atletiekbaan van ARGO Atletiek in Doetinchem. Samen strijden, samen winnen!

Lees verder

Seminar “AVG met XA Xerox”

Seminar “AVG met XA Xerox”

Graag nodigen wij u uit voor een seminar in het stadion van De Graafschap.“AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en Xerox”, op dinsdag 21 mei 2019.

“Printen, scannen, digitaliseren van processen binnen mijn bedrijf.
Hoe combineer ik dit met AVG-normen?”
Heel herkenbaar voor de meeste van ons en deze vraag hebben we meermaals ontvangen van onze klanten en relaties.

Lees verder

Nieuwe mede-eigenaren HIM+ groep

Nieuwe mede-eigenaren HIM+ groep

Vanwege de groei van de organisatie en toekomstige plannen heeft eigenaar Kees Hensen besloten de HIM+ groep te versterken met Bjorn Massop en Mascha Smit. Vanaf 1 februari 2019 zijn zij mede-eigenaar van de HIM+ groep dat bestaat uit Hotel Restaurant Villa Ruimzicht, LEV foodbar en Villa Wanrooij in Doetinchem en de Strandlodge in Winterswijk. Met de uitbreiding zet de groep in op verdere groei en professionalisering.

Lees verder

Buro Achterhoek: Al 10 jaar ‘Zaken voor elkaar’ --> Totaalpakket voor publiciteit én sales

Buro Achterhoek: Al 10 jaar ‘Zaken voor elkaar’ --> Totaalpakket voor publiciteit én sales

Drukwerk, een evenement organiseren, een mooi logo of passende website? Buro Achterhoek regelt het. Een reclame- of salescampagne? Wij verzorgen het hele traject. Buro Achterhoek neemt alles uit handen als het gaat om de sales en publiciteit van jouw bedrijf. Geen afstemming met meerdere bureaus, drukkers of uitgevers, maar één contactpersoon. Snel schakelen, een hoge kwaliteit en betrouwbaar!

Lees verder


Goede start voor sponsor Sani4all!

Goede start voor sponsor Sani4all!

Voor Sani4all is 2019 goed begonnen met de openingen van wederom twee nieuwe vestigingen! Zo opende de snelst groeiende sanitairwinkel van Nederland in januari haar deuren in Amsterdam. In februari kunnen ze met trots zelfs al de 14e vestiging in Barendrecht toevoegen aan de succesformule! Dit jaar wensen zij zelfs uit te groeien naar 20 vestigingen.

Lees verder

SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - FC Utrecht

SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - FC Utrecht

Zondagmiddag 17 februari is het weer zover: het SmartHub Talentenpodium in samenwerking met de Graafschap! Voorafgaand aan de wedstrijd de Graafschap - FC Utrecht houden circa acht jonge talenten, die op zoek zijn naar een (afstudeer)stage of startersfunctie in de Achterhoek, korte pitches voor potentiële werkgevers. Heeft u interesse in één van deze jonge talenten? Meld u dan snel aan!

Lees verder