Business nieuws


Samen D'ran menu bij Sir James

Samen D'ran menu bij Sir James

Voor onze trouwe sponsoren bieden wij, in samenwerking met Sir James Bistrobar, een mooie actie. Op vertoon van uw businessclub card kunt u genieten van het heerlijke 'Samen D'ran menu'.

Lees verder

Aias nieuwe ‘official sponsor’ De Graafschap

Aias nieuwe ‘official sponsor’ De Graafschap

Aias is een full service HR-dienstverlener voor zowel werkgever als werknemer.
Wij bieden HR-advies, Payrolling, Uitzenden en werving& selectie voor werkgevers en zetten daarbij altijd in op de optimale combinatie van mens en werk.
Voor werknemers betekent dit dat we een duidelijke analyse maken van mogelijkheden, talent en drijfveren. Of je nu aan het begin van je carrière staat, een carrièreswitch wilt maken of toe bent aan meer verantwoordelijkheden.

Lees verderPhilipsen Accountants sluit zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk

Philipsen Accountants sluit zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk

Met ingang van 1 januari 2020 sluit Philipsen Accountants | Adviseurs zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk en gaat het kantoor verder onder de naam Stolwijk Philipsen. Met behulp van de in het kennisnetwerk aanwezige specialismen, expertises en faciliteiten zullen de kantoren zich gezamenlijk verder ontwikkelen in hun rol als klantgerichte dienstverleners in de regio’s Nijmegen, Arnhem, Maas en Waal, Liemers en Achterhoek.

Lees verderDe Achterhoek beweegt! Maar welk bedrijf is het fitst?

De Achterhoek beweegt! Maar welk bedrijf is het fitst?

Het Fitste bedrijf van De Achterhoek (FBDA) is een club ambitieuze Achterhoekse ondernemers die elkaar inspireren, motiveren en uitdagen om vitaliteit te integreren in hun organisaties. Praktisch, toegankelijk met lef en met oog op de toekomst. Geen alledaagse netwerkclub, maar een community van professionals met een missie: meer fitte medewerkers op de werkvloer en een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven. Op 7 november is de eerste ontbijtbijeenkomst, geïnteresseerde Achterhoekse bedrijven (eigenaren, hr-professionals en/of managers) zijn van harte welkom.

Lees verder

Doetinchemse Bokbierparty in De Steck

Doetinchemse Bokbierparty in De Steck

Op woensdag 2 oktober 2019 organiseren ING, BDO en Tap & van Hoff Notarissen wederom De Doetinchemse Bokbierparty. Dit jaar gaat deze plaatsvinden in De Steck, dé broedplaats voor ondernemers.

Graag nodigen wij u en een introducee uit om hierbij aanwezig te zijn.

Lees verder

Van Egmond Groep neemt Elauma en Waagmeester over

Van Egmond Groep neemt Elauma en Waagmeester over

Van Egmond Groep en Elauma Waagmeester hebben overeenstemming bereikt over de overname van Elauma Den Haag en Waagmeester Zaandam. Elauma Waagmeester is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel voor de industrie, machine- en panelenbouw.

Lees verder