Business nieuws


Philipsen Accountants sluit zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk

Philipsen Accountants sluit zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk

Met ingang van 1 januari 2020 sluit Philipsen Accountants | Adviseurs zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk en gaat het kantoor verder onder de naam Stolwijk Philipsen. Met behulp van de in het kennisnetwerk aanwezige specialismen, expertises en faciliteiten zullen de kantoren zich gezamenlijk verder ontwikkelen in hun rol als klantgerichte dienstverleners in de regio’s Nijmegen, Arnhem, Maas en Waal, Liemers en Achterhoek.

Lees verderDe Achterhoek beweegt! Maar welk bedrijf is het fitst?

De Achterhoek beweegt! Maar welk bedrijf is het fitst?

Het Fitste bedrijf van De Achterhoek (FBDA) is een club ambitieuze Achterhoekse ondernemers die elkaar inspireren, motiveren en uitdagen om vitaliteit te integreren in hun organisaties. Praktisch, toegankelijk met lef en met oog op de toekomst. Geen alledaagse netwerkclub, maar een community van professionals met een missie: meer fitte medewerkers op de werkvloer en een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven. Op 7 november is de eerste ontbijtbijeenkomst, geïnteresseerde Achterhoekse bedrijven (eigenaren, hr-professionals en/of managers) zijn van harte welkom.

Lees verder

Doetinchemse Bokbierparty in De Steck

Doetinchemse Bokbierparty in De Steck

Op woensdag 2 oktober 2019 organiseren ING, BDO en Tap & van Hoff Notarissen wederom De Doetinchemse Bokbierparty. Dit jaar gaat deze plaatsvinden in De Steck, dé broedplaats voor ondernemers.

Graag nodigen wij u en een introducee uit om hierbij aanwezig te zijn.

Lees verder

Van Egmond Groep neemt Elauma en Waagmeester over

Van Egmond Groep neemt Elauma en Waagmeester over

Van Egmond Groep en Elauma Waagmeester hebben overeenstemming bereikt over de overname van Elauma Den Haag en Waagmeester Zaandam. Elauma Waagmeester is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel voor de industrie, machine- en panelenbouw.

Lees verderMDH Uitgeverij blijft groeien: nieuwe locatie in Nijmegen

MDH Uitgeverij blijft groeien: nieuwe locatie in Nijmegen

MDH Uitgeverij blijft groeien. Per 1 juli opent de organisatie een nieuw verkoopkantoor in Nijmegen. Het is voor MDH een volgende mijlpaal in het 25e levensjaar van het bedrijf. En direct ook een hele interessante ontwikkeling die met enthousiasme is onthaald in Doetinchem, waar het hoofdkantoor van MDH is gevestigd.

Lees verder

Bedrijfswagenbeurs Ten Have Doetinchem

Bedrijfswagenbeurs Ten Have Doetinchem

Van 10 t/m 30 juni 2019 organiseert Toyota Ten Have in Doetinchem een bedrijfswagenbeurs voor alle ondernemers in de regio. Tijdens de beurs zijn alle bedrijfswagens van het merk aanwezig, is er voor de ondernemers veel voordeel te halen en kunnen zij uitgebreid proefrijden in de Toyota van hun keuze.

Lees verder