U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Open dag Golfbaan Borghees – zondag 8 april 2018


Open dag Golfbaan Borghees – zondag 8 april 2018

Zondag 8 april 2018 staan van 10.00 tot 17.00 uur de poorten van de prachtige golfbaan in Emmerich wijd open voor jong en oud.

Gratis kennismaken met golf!

Een van de activiteiten tijdens de Open Dag is het “gratis kennismaken met golf!”. U wordt ontvangen met koffie en thee, krijgt een kort introductie in de golfsport, waarna golfprofessional Hugo Klein Gebbinck u meeneemt naar de driving range en u uw eerste swing laat ervaren. Als u de eerste kneepjes onder de knie heeft, mag u ook nog een aantal echte holes spelen op de par 3 baan. Het hele kennismakingsprogramma duurt circa 2 uur.

Geïnteresseerd? Schrijf u nu in via onze website voor deze geheel vrijblijvende en bovendien erg leuke kennismaking met golf. Het aantal plaatsen is beperkt.

Tijdstip: 11.00 – 13.00 uur.(Groepsreserveringen zijn niet mogelijk)

Golfactiviteiten
Wilt u in uw eigen tempo op een ongedwongen manier golf ervaren, dan kan dit uiteraard ook. Meerdere vrijwilligers helpen u de hele dag bij het chippen, pitchen, putten en afslaan.Team Borghees voorziet u graag van alle informatie omtrent GVB-cursussen, privélessen, groepslessen en jeugdlessen.

Sfeer proeven
De open dag is dé manier om de sfeer en charme van Golfbaan Borghees te ontdekken. Naast de prachtige 18 holes wedstrijdbaan beschikt Borghees over een sfeervol en modern restaurant met een riant terras, dat u een schitterend uitzicht biedt op de golfbaan. Proef de heerlijke Kaffee und Kuchen of laat u verrassen door de menukaart met daarop een smeltkroes van typische Duitse en Nederlandse gerechten.

Jeugdclinic
Uiteraard is er ook aan de kinderen/kleinkinderen gedacht. Speciaal voor deze kids wordt er tijdens de Open Dag een jeugdclinic georganiseerd en wel van 14.00 tot 15.00 uur.Hoe leuk zou het zijn om samen met uw kinderen/kleinkinderen een dag te kunnen golfen, vandaag kan dat!

Modeshow door Golfshop Foregolfers
Golfshop van Foregolfers presenteert deze dag de nieuwste golfkleding en de laatste snufjes op golfgebied tijdens een spetterende modeshow. Daarnaast heeft de golfshop diverse leuke acties, zowel voor golfers als voor niet-golfers.

De modeshow vindt plaats direct na afloop van het toernooi, dit zal rond de klok van 15.00 uur zijn.

Invitatie toernooi
Kent u iemand die lid is van Golfbaan Borghees?Schroom dan niet om hem/haar te vragen om samen deel te nemen aan het invitatietoernooi (scramble). Gezelligheid en kennismaking met onze prachtige baan staat tijdens dit toernooi voorop. U betaald voor dit toernooi géén greenfee; alleen een klein bedrag aan inschrijfgeld.

Tot ziens op zondag 8 april!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

wo
07
jun.
05:22
uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner