Night Star Express Hellmann steunt De Graafschap ook dit seizoen


Night Star Express Hellmann steunt De Graafschap ook dit seizoen

Night Star Express Hellmann uit ’s-Heerenberg verbindt ook dit jaar haar naam als sponsor aan De Graafschap. Hiermee kan De Graafschap voor het derde opeenvolgende jaar rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de First Class nachtdistributeur. Na opnieuw een succesvol jaar heeft er bij ons geen enkele twijfel bestaan om ook dit jaar De Graafschap te blijven steunen”, aldus Patrick Löwenthal, CEO van Night Star Express Hellmann.

‘’Ondanks een wisselvallig seizoen bleef de sfeer rondom de thuiswedstrijden altijd erg goed. Wij zijn daarom graag bij De Graafschap om onze gasten de echte Achterhoekse mentaliteit te kunnen tonen. Op deze manier op informele wijze in gesprek kunnen gaan met onze klanten, versterkt de onderlinge band enorm. Dit ervaren wij als zeer prettig”, aldus Löwenthal.

Night Star Express Hellmann licht uit naam van commercieel manager Robert Overgoor haar beslissing verder toe: “In de tweede helft van het vorige seizoen, bij de komst van Henk de Jong, zag je de progressie die in de spelersgroep daadwerkelijk aanwezig was. Ook nu er meerdere nieuwe spelers zijn aangetrokken hebben wij het volste vertrouwen dat de ingeslagen weg wordt voorgezet met een stap richting de eredivisie. Wij zullen De Graafschap in ieder geval weer onvoorwaardelijk steunen!’’.

Jelle Huntelaar, Account Manager De Graafschap, is zeer te spreken over de vernieuwde contractverlenging van Night Star Express Hellmann. “Een mooi bedrijf met zeer betrokken mensen die De Graafschap in hun hart hebben zitten.” Ook algemeen bestuurder Hans Veldhorst is blij met de contractverlenging: “Goed om te zien dat Patrick Löwenthal en Robert Overgoor weer voor een jaar de samenwerking hebben verlengd namens Night Star Express Hellmann. Daar spreekt vertrouwen uit. Hopelijk inspireren ze hiermee veel andere bedrijven in de regio om zich ook bij De Graafschap aan te sluiten als sponsor!”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht