Nieuwe busjes in de look and feel van De Graafschap


Ruben Lubbers, eigenaar van Bestelrent Autoverhuur: “Wij zijn trots op onze samenwerking met De Graafschap, omdat wij veel kernwaarden delen met de club; D'RAN, eerlijk, trots en samen. Dat is waar wij op voor staan en wat wij onze klanten willen laten beleven.”

De Graafschap is ook blij met de samenwerking. De vorige bussen waren nodig aan vervanging toe en het verhoogt de mobiliteit van de jeugdteams. Zo hebben de lagere jeugdteams altijd passend en goed vervoer tot hun beschikking. De busjes zullen het Achterhoekse straatbeeld vullen met de bestickering, die helemaal in de look and feel van De Graafschap is.

Seizoenkaarthouders kunnen nu op vertoon van hun seizoenkaart De Graafschap bussen tegen een sterk gereduceerd tarief huren bij Bestelrent Autoverhuur BV. Zij kunnen deze bussen huren voor 46,50 excl. BTW i.p.v. de gebruikelijke prijs van 77,50 excl. BTW, een korting van maar liefst 40%!

De bussen lenen zich ideaal voor kinderfeestjes, personeelsuitjes of uitstapjes met de familie en zijn een echte toegevoegde waarde aan een dagje uit voor echte Graafschap supporters!

Kortom vervoer voor een gezellig dagje uit met zijn allen, dan bent u bij Bestelrent Autoverhuur in Terborg aan het juiste adres.

Kijk snel op: www.bestelrent.nl/verhuur/graafschap

D4N_0756-3.jpg{asset:38847:url}D4N_0730-1.jpgD4N_0711.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht