MDH Uitgeverij opent MisterPaper: op (kranten)papier een zeer sterke speler


MDH Uitgeverij opent MisterPaper: op (kranten)papier een zeer sterke speler

De transfermarkt is gesloten, maar dat wil niet zeggen dat MDH Uitgeverij stilzit. De mediapartner van De Graafschap heeft op de achtergrond gewerkt aan de aankondiging van een nieuwe speler: MisterPaper. Een moderne krantendrukker, die desgewenst ook de vormgeving en verspreiding van kranten verzorgt.

Nieuwe speler
In de ochtendkrant valt te lezen dat MisterPaper een speler met unieke kwaliteiten is, op (kranten)papier welteverstaan. ‘Deze speler is niet alleen razendsnel, maar bovenal een echte teamplayer, die middels strakke samenwerking voor het optimale resultaat gaat.’ En dat klopt, want MisterPaper focust zich altijd op de belangrijke driepunter…
  1. MisterPaper wil winnen door optimale samenwerking en uitmuntende service
  2. Ruime keuze uit een uniek aantal krantenformaten en bijbehorende smaken
  3. Kwaliteitskranten drukken tegen aantrekkelijke en transparante prijzen

Opvallen met kranten drukken
Dat MisterPaper voortvloeit uit MDH Uitgeverij is overigens geen verrassing. Omdat de focus verschuift naar online ontstaat er offline een grote kans voor bedrijven. Het is gemakkelijker dan ooit om op te vallen met kranten en MisterPaper maakt deze markt voor iedereen toegankelijk. Je kunt namelijk al 5.000 kranten laten drukken voor slechts €484,-!

Kennismaken?
Weet je niet exact welke krant bij jouw wensen past? Dan adviseren wij je graag. Je kunt bijvoorbeeld een witte, stevige krant kiezen voor een luxe karakter. Maar ook het magazineformaat is bijzonder. Je kunt tegen krantenprijzen een waar magazine samenstellen; heel handzaam en opvallend. MisterPaper wil ook graag met jou kennismaken.

Wil je een afspraak maken?
Bel ons gerust op 088 – 514 00 00 of mail naar info@misterpaper.nl

Wil je meer informatie of (bedrijfs)kranten laten drukken? Bezoek snel https://www.misterpaper.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht