U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


MDH Uitgeverij blijft groeien: nieuwe locatie in Nijmegen


MDH Uitgeverij blijft groeien: nieuwe locatie in Nijmegen

MDH Uitgeverij blijft groeien. Per 1 juli opent de organisatie een nieuw verkoopkantoor in Nijmegen. Het is voor MDH een volgende mijlpaal in het 25e levensjaar van het bedrijf. En direct ook een hele interessante ontwikkeling die met enthousiasme is onthaald in Doetinchem, waar het hoofdkantoor van MDH is gevestigd.

Commerciële invulling

Vanuit Doetinchem verzorgen circa 75 medewerkers krantenuitgaven, interne TV circuits bij grote partijen, radiocommercials, websitebanners en commercials op LED Walls. De vestiging in Nijmegen wordt een zelfstandig opererend kantoor, dat gaat helpen bij de commerciële invulling van alle uitgaven en uitingen van MDH.

Extra slagkracht

Directeur-eigenaar Paul Milder van MDH Uitgeverij heeft veel zin in deze nieuwe stap. “In de eerste plaats is het voor MDH een prachtige uitbreiding, ingegeven door de constante groei en ambities van het bedrijf. Daarmee gepaard gaat dat we veel werk hebben en met veel mooie partijen kunnen samenwerken. We hopen hiermee extra slagkracht te genereren en merken nu al dat het veel extra energie geeft aan de organisatie.”

15 tot 20 nieuwe collega’s gezocht

In de nieuwe kantoorruimte op het welbekende kantorenpark Kerkenbos in Nijmegen is plek voor maar liefst 15 tot 20 nieuwe collega’s in hoofdzakelijk salesfuncties. MDH zoekt daarom volop naar gezellige en commerciële verkopers binnendienst, met ruime óf iets minder saleservaring. Lijkt jou het leuk om vanaf de start betrokken te zijn bij deze nieuwe stap in het MDH-bestaan? Kijk dan snel naar de nieuwe vacature!

Klik hier voor de nieuwe vacature


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner