Maak kennis met: Noël Teunissen en Niek Kuijpers van MOODS COFFEE


Maak kennis met: Noël Teunissen en Niek Kuijpers van MOODS COFFEE

Onze Business Club leden stellen zich graag voor. Dit keer Noël Teunissen en Niek Kuijpers,eigenaren van MOODS COFFEE in Doetinchem.

“Wij bieden alles voor een (h)eerlijke kop koffie: kwaliteitsbonen, koffiemachines en alles wat je verder nodig hebt voor de optimale koffie beleving.”

Over MOODS COFFEE
MOODS COFFEE is een jong en fris koffiebedrijf. Het bedrijf richt zich op full-servicedienstverlening voor koffie en toebehoren, met name voor kantoren, instellingen en horeca. Noël en Niek zijn samen eigenaar. Niek heeft al meer dan 18 jaar ervaring in de koffiewereld. Noël komt uit een andere branche, namelijk de exploitatie van zwem, fitness en wellness centra in Nederland (NLG), wat in 2017 verkocht is.

‘Wij kennen elkaar al lange tijd, dit heeft geleid tot een prachtig bedrijf waarbij we onze passie en interesses hebben kunnen bundelen.’

Nieuwe generatie koffieschenkers
De koffiemarkt is een redelijk verzadigde markt met veel aanbieders, maar
MOODS COFFEE onderscheidt zich graag door hun moderne uitstraling en goede service. Daarnaast staat ook duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Maatschappelijk betrokken
MOODS COFFEE maakt grote stappen. ‘We bedienen reeds mooie en grote partijen in heel Nederland, dit willen we de komende jaren verder uitbreiden. Onze koffies zijn reeds 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. Daarnaast ondersteunen wij, als trotse ambassadeur de stichting Bergh in het Zadel, een stichting die 100% belangeloos geld inzamelt voor de strijd tegen kanker. Bij iedere verkochte kilo MOODS koffie dragen we een percentage af aan Bergh in het Zadel. Hierdoor dragen MOODS koffiedrinkers automatisch een steentje bij aan het goede doel.

Broeksponsor
Tenuesponsor 2019-2020 worden was ook zo’n stap. Niek is van kinds af aan al fervent supporter en Noël was via Wellness Center De Bronsbergen betrokken bij de Graafschap. ‘Dan is er niets mooiers om meteen een statement te maken en je naam op de broek te kunnen zetten van deze mooi club om zodoende het merk MOODS sterk in de markt te zetten.

Vlag
De club speelt ook privé een belangrijke rol. Vooral bij Niek, want die gaat altijd met zijn kinderen naar De Graafschap. Naar de thuis- en als het even kan ook naar de uitwedstrijden. Een leuk weetje is dat één van zijn kinderen zelfs op de seizoenkaart van twee jaar geleden heeft gestaan, met de clubvlag, en daarnaast ook in de jeugd 0-11 van de Graafschap voetbalt. Je begrijpt dat het tenue met MOODS-broekje bij hun thuis dan ook vol trots aan de muur is gehangen.

Netwerkavonden
Niek en Noël hebben inmiddels, als tenuesponsor, het eerste Happy Hour van het seizoen bijgewoond waar ze meteen als nieuwe sponsor werden voorgesteld. ‘Dat was gezellig. Er was een hoge opkomst en alles was prima georganiseerd. En er zijn altijd wel activiteiten of gasten die er een mooie avond van maken. Met een hapje, drankje en praatje met elkaar, gewoon goed!’

Contact
In contact komen met Noël en Niek? Je vindt ze via onze De Graafschap Business Club app. Zie verder www.moodscoffee.nl, of kom langs op de Innovatieweg in Doetinchem.

MoodsCoffee-2.jpg

MoodsCoffee-3.JPG


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht