U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Johan Kemperman nieuw directielid Grip Accountants en Adviseurs


Johan Kemperman nieuw directielid Grip Accountants en Adviseurs

“Samen als één team werken aan de toekomst”

Grip Accountants en Adviseurs is een bedrijf in beweging. Ook in coronatijd. De jongste ontwikkeling is de aanstelling van Johan Kemperman als nieuw directielid en aandeelhouder. De 50-jarige Arnhemmer is klaar voor deze nieuwe rol en weet dat hij bij Grip op z’n plek zit. “Een professioneel bedrijf, met oog voor de menselijke maat en een ultiem wij-gevoel.”

Sinds 2007 werkt Johan Kemperman als accountant bij Grip Accountants en Adviseurs. Al vanaf het begin voelde het goed en gedurende de jaren is de “Grip-jas” (met de kernwaarden: Gedreven, Resultaat, Inventief en Persoonlijk) hem alleen maar beter gaan passen. Toen de directie en Johan ruim een jaar geleden om tafel zaten om te praten over de toekomst, werden de eerste stappen gezet om de nieuwe rol van Johan concreet te maken. Een lang verhaal kort: Johan Kemperman is sinds 1 januari één van de vijf directeuren van Grip.

Grip Academy

Het werk en zeker ook de omgang met collega’s is niet van de ene op de andere dag anders en het voelt ook niet echt anders (‘Daar ben ik te nuchter voor’). Maar het ís natuurlijk wel anders. Johan: “Het verschil zit meer in dat ik nu medeverantwoordelijk ben voor de verdere ontwikkeling van ons kantoor. Dat begint bij de ontwikkeling van mensen; iets waarin wij heel veel investeren. We vinden het belangrijk om iedereen binnen Grip de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen. Vaktechnisch, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Van schoolverlater tot zestiger, met onze Grip Academy stimuleren we iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Dat is altijd maatwerk, net als de advisering aan onze klanten.”

Nodige ervaring

Johan Kemperman, echtgenoot van Wendy en vader van drie pubers, brengt de nodige ervaring mee. Hij begon ooit bij een middelgroot accountantskantoor en werkte daarna jarenlang bij een van de ‘big four’-kantoren. De overstap naar Grip ruim dertien jaar geleden, was een weldoordachte. In Duiven vond hij wat hij zocht.

Johan: “Een onderscheidend kantoor waar veel vaktechnische kennis aanwezig is. Een kantoor dat de klant centraal stelt, proactief is en toegevoegde waarde levert. We doen het hier echt samen. Accountants, fiscalisten, juristen, salarisadministrateurs en ondersteunende medewerkers. Alleen ga je sneller, dat klopt, maar samen kom je verder en lever je beter werk voor je klant. Het maakt dat Grip écht ergens voor staat. Ook als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Denk aan onze gezamenlijke inzet voor goede doelen. We dragen dat ook uit, het hóórt bij Grip.”

Proactief

Johan Kemperman begrijpt dat ‘de klant centraal’ in zekere zin een loze kreet is. Ieder bedrijf roept dat van de daken. Hij onderbouwt dit. “Tussen dingen zeggen en dingen doen, zit een groot verschil. Ik durf te stellen dat wij heel ver gaan als het gaat om het goed bedienen van onze klanten. We zijn proactief en we denken altijd oplossingsgericht. Bovendien richten we ons op alle facetten van de bedrijfsvoering, waarbij we ook kijken naar de privé-situatie van een ondernemer. Bijvoorbeeld in welke levensfase hij of zij zit en wat er mogelijk speelt. Bij het nemen van bepaalde beslissingen is het belangrijk dat mee te nemen. Zo samenwerken, vraagt om een vertrouwensband, en dat is precies waarin we vanaf de eerste dag investeren. Als hun trusted advisor, kunnen klanten echt op ons rekenen.”

In beweging

Aan de slag dus. Als directielid nu. Johan: “Zo is dat. Natuurlijk nog net zo gedreven om mijn klanten te helpen. Maar ik kijk er ook naar uit om nog meer bij te dragen aan de verdere uitbouw van ons kantoor. Omdat stilstand achteruitgang betekent. Dat is ook tekenend voor Grip: een bedrijf dat altijd in beweging is en vooruit kijkt.”

www.gripadviseurs.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner