Vandaag! Grand re-opening Only for Men Doesburg - De winkel is in een nieuw jasje gestoken


Vandaag! Grand re-opening Only for Men Doesburg - De winkel is in een nieuw jasje gestoken

De winkel is in een nieuw jasje gestoken.

Only for Men heropent op woensdag 7 maart 2018 de deuren van de vernieuwde Mensperience Store in Doesburg. De winkel van maar liefst 1.250m2 wil de mooiste winkel van de regio blijven en daarom is de store, vijf jaar na de opening, alweer flink onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken. De winkel heeft een nieuwe uitstraling en er zijn diverse shop-in-shops toegevoegd aan het assortiment.

Op 7 maart ben je aan de Barend Ubbinkweg 9 vanaf 11.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel. De opening wordt de gehele week groots gevierd met scherpe dagdeals en leuke activiteiten.

Openingsweek
Van 7 tot en met 11 maart is het de gehele week feest in de winkel. Klanten profiteren iedere dag van een nieuwe scherpe actie. Ook kan er genoten worden van live muziek en culinaire proeverijen. De modemerken Pig & Hen en Floris van Bommel zijn aanwezig waarbij men een eigen armband kan samenstellen of een sleutelhanger. Daarnaast maken de klanten kans op €1.000 shoptegoed!

Gemak en service spelen een hoofdrol
In de vernieuwde winkel in Doesburg is het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. De man kan hier altijd terecht voor de beste deals. Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, ruime en gratis parkeergelegenheid bij de winkel, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De mannenmodewinkel is open wanneer de man kan, met vier koopavonden per week en iedere zondag open.

Ook kun je bij Only for Men Doesburg terecht voor persoonlijke verzorging. Je vindt hier namelijk de speciale herensalon: Bennie’s Barber Shop. Hier kunnen mannen zich op authentieke en ambachtelijke wijze laten knippen én scheren.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht