U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Doetinchemse Bokbierparty in De Steck


Doetinchemse Bokbierparty in De Steck

Op woensdag 2 oktober 2019 organiseren ING, BDO en Tap & van Hoff Notarissen wederom De Doetinchemse Bokbierparty. Dit jaar gaat deze plaatsvinden in De Steck, dé broedplaats voor ondernemers.

Graag nodigen wij u en een introducee uit om hierbij aanwezig te zijn.

Want naast de lekkere, verrassende en lokale bokbieren zijn we er trots op dat we een geweldige spreker aan het event hebben weten te koppelen.

Niemand minder dan Pieter van den Hoogenband zal u meenemen in zijn wereld van topsport. De drievoudig Olympisch

Kampioen zwemmen is een waar Olympisch fenomeen. Een sporter, die als het er om ging, altijd het beste uit zichzelf wist te halen.

Hij vertelt hoe hij zijn grenzen verlegde en het verschil maakte met de rest van de wereldtop. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat is

presteren onder druk, zijn thema’s die Pieter tijdens zijn presentatie naar voren laat komen. Pieter was recentelijk sportief directeur van het Europees Jeugd Olympisch Festival in Utrecht en is initiator van de Topsport Community, waar hij de top van het bedrijfsleven, de wetenschap en de sport bij elkaar brengt om kennis te delen. Momenteel is Pieter Chef de Mission van Team NL voor de Olympische Spelen van 2020.

Meld u snel aan op www.ing-events.nl/bokbierparty2019

Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u daarvan een bevestiging. Een week voor het event ontvangt u van ons een informatiemail met daarin ook uw toegangsbewijs.

Neemt u een introducee mee? Dan dient u deze, ivm het persoonlijke toegangsbewijs, met een persoonlijk emailadres aan te melden.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner