U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Loterij van Only for Men


De Loterij van Only for Men

Maak kans op grote prijzen en steun tegelijkertijd de Mannen voor Mannen stichting!

Het eind van het jaar komt langzaam in zicht. Only for Men wil zich daarom extra inzetten voor de mannen van Nederland die zich in moeilijke situatie bevinden. Daarom komt de organisatie met een loterij voor de Mannen voor Mannen Stichting!

Om deel te nemen aan de loterij, kunnen alle klanten van Only for Men loten kopen van 17 tot en met 30 december en kans maken op mooie prijzen. De loten zijn verkrijgbaar in alle winkels van Only for Men en een lot kost maar 2 euro! En dit gaat direct naar de Mannen voor Mannen stichting.

En de winnaar is….
Een loterij zou geen loterij zijn als er niets te winnen valt. Only for Men verloot daarom vele prachtige prijzen. Zo maakt men kans op een A-Dam Underwear boxer, een bierproeverij voor 10 personen van bierproeven.nu, een 10-rittenkaart voor bioscoop Kinepolis, een compleet SnowWorld arrangement voor 4 personen, een geheel verzorgd diner bij sterrenrestaurant Da Vinci in Maasdracht en tot slot een complete outfit ter waarde van 500 euro bij Only for Men.
Iedereen met een lot maakt kans op deze prachtige prijzen! Op 7 januari vindt er een grote trekking plaats en daarna wordt zo snel mogelijk contact opgenomen met de gelukkige winnaars.

Mannen voor Mannen Stichting
De complete opbrengst gaat naar de Mannen voor Mannen stichting. Only for Men zet zich middels deze stichting in voor het goede doel, omdat er ruim 10.000 mannen per jaar prostaatkanker krijgen. Dit zijn er 10.000 teveel. Uiteindelijk overlijden er ruim 2.500 mannen aan deze ziekte. Only for Men heeft de Mannen voor Mannen Stichting in het leven geroepen om zich hier hard voor te maken! De opbrengsten van de loterij worden volledig gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting.

www.onlyformen.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
zo
11
dec.
14:30
uur
Logo fc eindhoven 2022
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner