U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Achterhoek beweegt! Maar welk bedrijf is het fitst?


De Achterhoek beweegt! Maar welk bedrijf is het fitst?

Het Fitste bedrijf van De Achterhoek (FBDA) is een club ambitieuze Achterhoekse ondernemers die elkaar inspireren, motiveren en uitdagen om vitaliteit te integreren in hun organisaties. Praktisch, toegankelijk met lef en met oog op de toekomst. Geen alledaagse netwerkclub, maar een community van professionals met een missie: meer fitte medewerkers op de werkvloer en een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven. Op 7 november is de eerste ontbijtbijeenkomst, geïnteresseerde Achterhoekse bedrijven (eigenaren, hr-professionals en/of managers) zijn van harte welkom.

Streepje voor
Een bedrijf dat vitaliteit serieus neemt besteedt aandacht aan medewerkers. Een organisatie met fitte medewerkers kent veel voordelen; zoals betrokken en productieve medewerkers, een positief imago en er is minder ziekteverzuim. Of de Achterhoek een krimpregio is of niet, voor iedere organisatie blijft het een uitdaging om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden. Een bedrijf dat vitaliteit belangrijk vindt heeft net een streepje voor op anderen die dat niet doen. Het Fitste bedrijf van De Achterhoek helpt bedrijven tijdens actieve en inspirerende bijeenkomsten bij het initiëren van initiatieven, biedt handvatten en tools en fungeert als sparringpartner.

Ontbijtbijeenkomst 7 november 2019
Donderdag 7 november is de eerste ontbijtbijeenkomst bij Hotel Montferland in Zeddam. De enthousiaste spreker en trendwatcher Lieke Lamb vertelt welke trends zij ziet op het gebied van vitaliteit en staat garant voor een interessant ochtendprogramma. Bedrijven die interesse die zijn om tijdens het ontbijt ideeën op te doen om het fitste bedrijf van De Achterhoek te worden kunnen zich aanmelden via www.fbda.nl.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner