U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Bedrijfswagenbeurs Ten Have Doetinchem


Bedrijfswagenbeurs Ten Have Doetinchem

Van 10 t/m 30 juni 2019 organiseert Toyota Ten Have in Doetinchem een bedrijfswagenbeurs voor alle ondernemers in de regio. Tijdens de beurs zijn alle bedrijfswagens van het merk aanwezig, is er voor de ondernemers veel voordeel te halen en kunnen zij uitgebreid proefrijden in de Toyota van hun keuze.

Op 18 juni is er ook een speciale Businessavond: een inspirerende bijeenkomst over de raakvlakken tussen het coureurs- en ondernemersvak. “Van sporten word ik een betere ondernemer”. Deze uitspraak komt van Bernhard ten Brinke, succesvol als coureur én ondernemer. Hij won in januari als eerste Nederlander een etappe in de loodzware Dakar Rally. Wij zijn daarom trots dat hij aanwezig is op onze Businessavond, tijdens de Toyota Bedrijfswagenbeurs in Doetinchem.

De avond wordt gepresenteerd door F1-commentator Rob Kamphues. Hij zal Ten Brinke interviewen over de pieken en dalen van het rallyrijden, dat verbluffend veel raakvlakken blijkt te hebben met ondernemen. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid om Ten Brinke vragen te stellen. U kunt zich aanmelden voor deze bijzondere avond op toyota-doetinchem.nl, maar doe het snel want de plaatsen zijn beperkt!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner