BAXAT8 Interactief Ontbijt: Schrijf u snel in!


BAXAT8 Interactief Ontbijt: Schrijf u snel in!

Komt u ook naar de BAXAT8 Ontbijtsessie op donderdag 28 februari? Deze kosteloze kennissessie vindt plaats in De Steck (Raadhuisstraat 25) in Doetinchem en is speciaal voor ondernemers en/of p&o-ers.

Kennis opdoen tijdens inspirerende ontbijtsessie

Het recht is continue in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en praten u graag bij. Tijdens deze ontbijtsessie nemen arbeidsrechtspecialisten Mike Timmer en Maarten Korthuis u mee in de wereld van arbeidsrecht. Wat houdt de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans in? En nog belangrijker, wat zijn de gevolgen voor u als ondernemer en/of werkgever? Waar moet u rekening mee houden?

Laat u inspireren door pakkende voorbeelden en krijg praktische tips & tricks zodat u deze kennis gelijk in de praktijk toe kunt passen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen en kunt u netwerken met vakgenoten en/of andere ondernemers.

AANMELDEN

Programma 28 februari

Hieronder treft u het programma* aan:
07.45 – 08.00 uur: Ontvangst in De Steck
08.15 – 09.30 uur: Kennissessie Wet Arbeidsmarkt in Balans door Mike Timmer & Maarten Korthuis met ontbijtbuffet
09.30 – 10.00 uur: Vragen stellen en netwerken

Inschrijven
Zoals u leest, bent u binnen een paar uur weer helemaal up-to-date en daarmee is deze BAXAT8 ontbijtsessie een event dat u niet wilt missen. Schrijf u daarom gemakkelijk in (tot uiterlijk 25 februari) door een e-mail te sturen via de link: AANMELDEN

Meer weten?

Bent u niet in de gelegenheid te komen maar wel geïnteresseerd? Wij geven het hele jaar inspirerende ontbijtsessies met actuele onderwerpen. Klik hier voor het jaarprogramma. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

*onder voorbehoud van wijzigingen


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht