Agrio: alleen voor de boer…? ……… dat dácht je maar…!!!


Agrio: alleen voor de boer…?  ……… dat dácht je maar…!!!

Agrio is een bekende naam. Niet alleen in de Achterhoek, maar in heel agrarisch Nederland. Onze agrarische vakmedia zijn nummer één als het gaat om marktbereik en merkbereik.

Maar Agrio doet meer, veel meer. Kijk alleen maar eens naar Naober, het boeiende en superpopulaire oostnederlandse plattelandsblad. Maar daar houdt het allerminst op…

Alles in huis
Met 11 eigen titels weten we van wanten. Als full service-mediabedrijf hebben we alles in huis om u volledig te ontzorgen op het gebied van grafische vormgeving, video’s, events of webdevelopment. We weten als geen ander hoe we uw boodschap optimaal en opvallend bij de doelgroep krijgen. Heeft u drukwerk nodig, een knallende video of een moderne website? Agrio neemt al uw communicatiewensen uit handen en regelt het. Betrouwbaar, via korte lijntjes en van hoge kwaliteit.

Goed geoutilleerd
We richten ons op zowel online als offline communicatie. Ons team Media & Design met vormgevers en webdevelopers loopt voorop in kennis en ervaring. We staan klaar om u te verrassen met eigentijdse concepten. Van flyers tot complete magazines. Van online banners tot websites en video’s. Daarbij weten we de juiste communicatiemiddelen aan elkaar te verbinden zodat u impact kunt maken op uw doelgroep. Dus… waar wacht u nog op?

Kiektan!
Onder de naam Kiektan, presenteert zich het onderdeel van Agrio dat zich bezighoud met, Video en lay-out productie en event organisatie videoproductie, grafische vormgeving en het organiseren van events. Onze videotak, staat bekend als één van de beste in de Achterhoek. We hebben een groot aantal gerenommeerde klanten die ons regelmatig inzetten voor hoogwaardige video en lay-out producten grafische vormgeving. We maken om te raken en leveren maatwerk. Uiteraard beschikt Kiektan over de juiste middelen zoals HD en 4K camera’s, een steadycam, actiecamera’s, drones, een 360° camera, belichting en audioapparatuur.

Evenementen:

Agrio beschikt over een team van gekwalificeerde event specialisten die menig succesvol event op hun palmares hebben staan. Zoals o.a. het „Warm winterlicht” achterhoek.

Agrio laat u groeien
Uw bedrijf, welk bedrijf eigenlijk niet, vaart wel bij een optimale presentatie. Agrio weet precies hoe u met de inzet van de juiste middelen kunt groeien. Met ruim 70 medewerkers bedienen wij al decennialang met veel passie en plezier een zeer divers en groot klantportfolio. Maar genoeg blabla over ons. We praten liever over u! Waar staat u nu, wat zijn uw doelen, waar wilt u naartoe? Kijk op Agrio.nl voor meer informatie óf op Kiektan.nl.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht