Voetbalclinic De Graafschap

Schrijf je nu in voor De Graafschap Voetbalclinic!

Heb jij de droom om een keer te trainen als een prof en denk jij dat je net zo goed bent of kunt worden als de spelers binnen De Graafschap Pincvision Voetbalacademie? Dan is dit je kans! Op 17 september organiseert De Graafschap een voetbalclinic. Deze clinic is uitsluitend bedoeld voor voetballers die geboren zijn in 2008, 2009, 2010 en 2011 en gericht op veldspelers, niet op keepers.

Scouting
Tijdens deze clinic zijn er scouts van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie aanwezig. Misschien val jij tijdens deze dag in positieve zin op en maak jij kans om volgend seizoen voor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie te voetballen.

Kosten 
De kosten van De Graafschap Voetbalclinic bedraagt €10,-. De betaling dient vooraf overgemaakt te worden naar het volgende rekeningnummer: NL80RABO0187488169 t.n.v. Stichting Talenten Academie Achterhoek onder vermelding van je eigen naam. 

Locatie
De voetbalclinic wordt gegeven op de trainingsaccommodatie van DZC ’68: Sportweg 6, 7006 GJ Doetinchem.

Kleding
Elke speler dient zelf te zorgen voor trainingskleding gedurende deze clinic.

Dagindeling 
De clinic is van 9.30 uur tot 11.00 uur. Deelnemers die zich aangemeld hebben en aan de betaling hebben voldaan, krijgen een mail van de jeugdscouting van De Graafschap met de uitnodiging voor de clinic.

Aanmelden
De inschrijving voor deze clinic is gesloten op 10 september 2017. Informatie en mogelijkheid tot inschrijven voor een volgende clinic volgt tzt.

Logo-GPVA