Speelschema + uitslagen oefenwedstrijden / toernooien 17-18 juni 2017

Bekijk hier het speelschema voor de jeugdteams van De Graafschap. De competities zijn afgelopen, onze jeugdteams spelen nog wel toernooien en oefenwedstrijden.

O12 17 juni 10.30 VV Dieren - De Graafschap twin games
O11 17-18 juni Int. Jeugdtoernooi Verl (Dld)31e (van 104)
O10 vrij
O9 18 juni 12.00 AFGELAST De Graafschap - Spero

Schema onder voorbehoud van wijzigingen.

De Graafschap O15 wint in Warnsveld: 2-1

Vandaag speelde de nieuwe De Graafschap O15 tegen de oude Warnsveldse Boys O15 op het prachtige complex in Warnsveld. Wat direct opviel tijdens de warming up waren de fysieke verschillen tussen beide teams. In voetbalhandelingen waren de Doetinchemmers beter, maar konden het verschil vandaag niet uitdrukken in veel doelpunten. Ondanks dat het tempo van De Graafschap nog te laag was creëerden de Doetinchemmers genoeg kansen en mogelijkheden, maar was het niet scherp genoeg in de afronding. Ook Warnsveldse Boys kreeg enkele goede kansen tijdens de wedstrijd, die overigens werd gespeeld over 3x30 minuten. Bij zowel Warnsveldse Boys als De Graafschap waren het de keepers die vandaag hun stempel op de wedstrijd drukten met enkele zeer goede reddingen.

De Graafschap kwam op een 0-1 voorsprong door Mexx Meerdink in het tweede blokje na een goede samenwerking tussen Mexx Meerdink en Jarvin de Haan. De 1-1 van Warnsveldse Boys ontstond uit een spelhervatting in het derde blokje. In de laatste minuut van het derde blokje schoot Jairo Soetawadjo de 1-2 binnen na goed terugleggen door Semir.

Na de wedstrijd verzorgde Warnsveldse Boys voor broodjes en ranja. Wij danken Warnsveldse Boys voor haar gastvrijheid.

Volgende week speelt de O15 in Doetinchem tegen de winnaar van de Achterhoek Cup namelijk DZC'68. De wedstrijd wordt gespeeld om 15.45 op sportpark Zuid.