U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Rogier Meijer vertrekt naar NEC


​Rogier Meijer vertrekt naar NEC

Met ingang van het volgend seizoen zal Rogier Meijer, trainer van De Graafschap O19 en coördinator Basisplan, aan het werk gaan bij NEC.

Met een tweejarig contract op zak zal Rogier vanaf volgend seizoen het O19 team van NEC gaan trainen. De afgelopen 4 jaar is hij trainer bij de jeugdopleiding geweest na een carrière als voetballer bij o.a. De Graafschap.

De kans die hem geboden is geeft hem de mogelijkheid om zich als trainer verder te ontwikkelen. “Een kijkje in een andere keuken is voor mij een mooie mogelijkheid om me te ontwikkelen als trainer. De betere faciliteiten die NEC heeft speelt daarin ook een rol. Het zou mooi zijn als de jeugdopleiding van De Graafschap in de toekomst ook op dit vlak kan verbeteren. Dat trainers stappen maken naar andere organisaties is een compliment voor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie , ook als trainer hebben we ons hier kunnen ontwikkelen net als de spelers die we opleiden.”

Voordat de stap naar NEC volgt zal Rogier met De Graafschap O19 nog volop aan de slag gaan om het seizoen goed af te sluiten; een promotie naar de eredivisie van De Graafschap O19 is nog in zicht!

We wensen Rogier veel succes toe bij NEC!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner