U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Gelderse Keepersschool partner in ontwikkeling talenten


Gelderse Keepersschool partner in ontwikkeling talenten

Al jaren bestaat er een intensieve samenwerking tussen De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en de Gelderse Keepersschool. Keepers van de jeugdopleiding volgen naast hun reguliere trainingen extra trainingen bij de keepersschool. Extra uren onder de lat zodat onze talentvolle keepers zich nog beter kunnen ontwikkelen. 

Ook worden er gezamenlijk keepersclinics georganiseerd waar keepers van verenigingen uit de regio aan deel kunnen nemen.

De Gelderse Keepersschool is er niet alleen voor keepers die op hoog niveau spelen. Oprichter en keeperstrainer van het eerste uur, Edwin Susebeek, vertelt: “ In 2001 heb ik de keepersschool opgericht vanuit de motivatie de beste keepers te vinden voor de selectie van De Graafschap. Zestien jaar verder kan ik terug kijken op heel wat mooie jaren waarin we jaarlijks honderden keepers de kans geven zichzelf te ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Dat we in die jaren ook echt een aantal jongens en meiden de stap hebben zien maken naar BVO’s is natuurlijk prachtig. Hidde Jurjus is daar een mooi voorbeeld van, maar vergeet ook Lois Nienhuis niet; zij maakte de overstap naar FC Twente en werd onlangs opgeroepen voor het Nederlands Elftal O17. Deze talenten stappen zien maken naar een BVO is geweldig, maar niet ons doel. Wij willen elke keeper laten groeien op zijn of haar niveau en hen het beste uit zichzelf laten halen.”

De Gelderse Keepersschool biedt een gevarieerd cursus-aanbod. Meer informatie is te vinden via: www.geldersekeepersschool.nl

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/-3mSWqhpgbc


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner