U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Dennis te Braak verlengt contract bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie


Dennis te Braak verlengt contract bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie
Foto: Roel Kleinpenning

Hoofd jeugdopleiding Dennis te Braak heeft vanmiddag zijn contract ondertekend en blijft ook komend seizoen verbonden aan De Graafschap Pincvision Voetbalacademie.

Dennis zal zich met ingang van komend seizoen volledig richten op de jeugdopleiding. In zijn rol als hoofd jeugdopleiding houdt Dennis zich bezig met het technisch beleid van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie.

Dennis kijkt uit naar het komend seizoen bij de Voetbalacademie. “Als hoofd jeugdopleiding kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en kan ik ook mijzelf blijven ontwikkelen. Het opleiden van onze (regionale) talenten met als ultieme doel doorstroming naar het eerste elftal van De Graafschap is mijn passie. Voorop staat dat we dit als staf gezamenlijk doen, samen dragen we bij aan de ontwikkeling van onze spelers. Ik heb afgelopen seizoen veel plezier beleefd aan de wijze waarop onze spelers en kaderleden - van de O9 tot en met de O19 - zich hebben ontwikkeld en gepresenteerd in binnen- en buitenland. Voor komend seizoen ligt er voor mij en alle kaderleden een mooie uitdaging om het huidige niveau in organisatie en prestatie in stand te houden en verder te ontwikkelen.” 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner