U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap O15 bereikt 4e plaats op internationaal toernooi in Italië


De Graafschap O15 bereikt 4e plaats op internationaal toernooi in Italië

De Graafschap O15 nam deel aan het internationale toernooi Memorial Stefano Gusella in Turijn van 14 tot 17 april. Een fantastische 4e plaats werd behaald. Lees hier de wedstrijdverslagen.

Finale: Espanyol - Spartak Moskou 3 - 2

Espanyol won de finale in een prachtige strijd met 3 - 2. Voorafgaand aan de finale wedstrijden werden de volksliederen afgespeeld. Het Wilhelmus werd uit volle borst meegezongen voorafgaand aan onze wedstrijd.

Na de finale de prijsuitreiking en een prachtige afsluitceremonie met prachtig vuurwerk.


Eindstand:

1. Espanyol
2. Spartak Moskou
3. Sampdoria
4. De Graafschap
5. Flamengo
6. JR Napoli
7. Cagliari
8. Team Ticino
9. Sangan Tosu
10. SSC Napoli
11. Genoa
12. BRA
13. FC Pro Vercelli
14. Torino FC
15. Chisola
16. Alto Vicentino
17. Ivrea
18. Pro Sesto
19. Lucento
20. Mirafiori
2-. Alto Ticino
2-. Centallo
23. Caselle
24. Nazareth
25. Alphense Boys
26. Hollandia
27. Maccabi
28. Grugliasco
29. Carignano
30. JFG Lechrain
31. Rapid Torin
32. Barracuda

De Graafschap verliest nipt van Sampdoria met 2-1

De Graafschap eindigde op de vierde plek op de Memorial Stefano Gusella International Tournament nadat de strijd om de 3e plek verloren werd van Sampdoria met 2-1.

De boys begonnen niet fel genoeg en verloren teveel duels. Het team oogde vermoeid na vier dagen voetbal op Europese topniveau. Sampdoria kwam op een 1-0 voorsprong na een dubieuze beslissing van de scheidsrechter, die een terugspeelbal zag. De vrije trap in de zestien meter binnengeschoten 1-0. De Graafschap kreeg ook nog een goede kans, Milan Beumer schoot na een goede actie rakelings naast.

In de tweede helft beet De Graafschap meer van zich af. Toch maakte Sampdoria de 2-0 na een zeer goed opgezette aanval. 3 minuten voor tijd schoot Chris op prachtige wijze de aansluitingstreffer 2-1. Het bleef op het jammer genoeg bij 2-1 voor Sampdoria.

De Graafschap verliest van Spartak Moskou:1-3

Nadat we zagen dat Espanyol naar de finale ging nadat ze Sampdoria versloegen met penalty's, was het de beurt aan onze boys, de halve finale tegen de Russische topclub FC Spartak Moscow, ФК "Спартак-Москва"!

De Graafschap begon niet slecht aan de wedstrijd, toch kwam Spartak Moskou op een 1-0 voorsprong. De boys werden gevaarlijk na een goed genomen vrije trap van Milan Beumer, Melle kon er net niet bij en Milan kopte net naast. Na een goed opgezette aanval veroverde Spartak de bal maar leed snel balverlies waar Milan van profiteerde. Hij zette Chris vrij voor het doel, die beheerst de bal erin schoot:1-1
Net voor de pauze schoot Spartak een vrije trap binnen; 2-1

In de tweede helft werden beide teams niet echt meer gevaarlijk. Helaas scoorde Spartak in blessuretijd de 3-1.

Trots op de boys dat wij zover gekomen zijn met een kleine fitte groep. We zijn niet weggespeeld, weinig kansen weggegeven en hebben gestreden voor elke meter. Om 17.00 strijden wij voor plek 3 en spelen wij tegen U.C. Sampdoria.

De Graafschap naar de beste 8! (16-04-2017)

De Graafschap wint van Chisola met 3-2 en is door naar de volgende ronde. De superboeren hadden in de eerste fase lastig tegen de thuisclub dat hoog en fel druk zette. Vanuit een cornerbal kwam Chisola op 0-1. De Graafschap kwam op gelijke hoogte door een goede actie van Chris Verheul die de bal vanaf de linkerkant op maat voor gaf op Milan Beumer die raak kopte: 1-1. Na een goede pass van achteruit kwam de bal in de loop op Milan Beumer die de bal vanuit de lucht prachtig over de keeper in de goal schoot: 2-1

In de tweede helft kwam De Graafschap via een benutte strafschop door Milan Hilderink op 3-1. In blessuretijd kwam Chisola op 3-2. Nog even billenknijpen, maar na het laatste fluitsignaal was de opluchting groot. 

De Graafschap - Chisola 3-2
Napoli - Junior Napoli 0-1
Sampdoria - Torino 4-0
Cagliari - Sangan Tosu 0-1
Espanyol - Alte Vicentino 2-0
Flamengo - BRA 6-0
Spartak Moskou - Pro Vercelli 4-0
Genoa - Team Ticino 4-5 (strafschoppen)

Beste 8:
Flamengo, Espanyol, Sampdoria, De Graafschap, Spartak Moskou, Team Ticino, Sangan Tosu, Junior Napoli.

Grote clubs als Genoa, Torino en Napoli eindigen onder De Graafschap en spelen voor plekken 9-16.


De Graafschap geeft visitekaartje af tegen Torino: 0-0
(15-04-2017)

De Graafschap speelde een prima wedstrijd tegen serie club Torino FC. De superboeren hadden heel veel balbezit en het leek erop alsof Torino voor de punt ging. Bij vlagen werd er goed gevoetbald. Grootste kans was voor Chris Verheul. De Graafschap was in de voetbalhandelingen veel beter dan Torino. Toch werd Torino nog twee keer gevaarlijk in de slotfase, waarbij Rolf de bal van de lijn afhaalde.

De Graafschap is door dit resultaat 1e in de poule geworden voor Torino, Pro Sesto en Lucento. Morgenochtend zullen we om 11.10 gaan strijden voor plek 1-8.

De Graafschap toont veerkracht en verslaat Lucento met 2-1 (15-04-2017)

Update: De Graafschap naar laatste 16.

Vanmiddag in wederom een pittig partijtje won De Graafschap met 2 - 1 na een 0 - 1 achterstand. In de eerste helft kreeg De Graafschap een goede kans via Milan Beumer na goed voorbereidend werk van Stan Neuhaus. Via een verkeerde terugspeelbal op Ties kreeg Lucento een cornerbal waaruit Lucento wist te scoren:0 - 1. Lucento werd nog een paar keer gevaarlijk maar Ties redde De Graafschap voor een grotere achterstand.

In de tweede helft kreeg De Graafschap een goede kans maar ging rakelings naast. Niet veel later kwamen wij via Milan Beumer toch op gelijke hoogte 1 - 1. Twan Boekhorst schoot De Graafschap naar de overwinning met een prachtig schot uit de tweede lijn in de kruising: 2 - 1.

Andere uitslag in de poule:
Torino - Pro Sesto 1 - 1

Stand Poule G:

1. De Graafschap 2-6 3-1
2. Torino 2-4 2-1
3. Pro Sesto 2-1 1-3
4. Lucento 2-0 1-3

De Graafschap O15 wint eerste wedstrijd tegen Pro Sesto: 2-0 (14-04-2017) 

De Graafschap is goed begonnen op het Memorial Stefano Gusella International Tournament door haar eerste wedstrijd verdiend met 2-0 te winnen van Pro Sesto. De fysiek sterke tegenstander werd continue op de huid gezeten door de jonge Superboeren die zeer fel de duels aangingen. Milan Beumer scoorde beheerst oog in oog met de keeper de 1-0. In de tweede helft kopte Chris Verheul de 2-0 binnen. Milan Hilderink was ook nog dicht bij een doelpunt en een bal belandde op de paal na een vrije trap van Milan Beumer.

Vrijdagavond een prima teamprestatie die zaterdag doorgezet gaat worden tegen Lucento om 12.00 en om 18.30 tegen Torino.

Memorial-Stefano-Gusella-O15.png


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner