U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap O10 op internationaal toernooi Oki Ofingst Cup


De Graafschap O10 op internationaal toernooi Oki Ofingst Cup

De Graafschap O10 deed afgelopen weekend mee met het internationale Oki Ofingst Cup toernooi. Na een sterke poule fase moest de O10 tegen Vitesse strijden voor een plek in 'de Champions poule'. Trainer Wouter Stronks: "Tegen Vitesse hebben we een goed niveau gehaald. Het was een open wedstrijd met veel kansen voor beide teams, helaas verloren we na penalty's".

De 2e speeldag ging het in de poule fase wat minder. Trainer Wouter Stronks: "Er werd niet goed samengewerkt in zowel het verdedigen als het aanvallen, we wisten daarom maar 1 punt te behalen". Na de poule fase werd er gestreden voor plek 31 t/m 34. De Graafschap wist beide wedstrijden te winnen waardoor de O10 31ste werd.

Reactie trainer Wouter Stronks: "Dit toernooi was een geweldige ervaring voor de jongens. Het toernooi werd gespeeld op verschillende ondergronden en tegen verschillende manieren van voetballen. De spelers moesten zich dus continu aanpassen.
Na de eerste speeldag (zaterdag) gingen de spelers per 2 of 3-tallen in gastgezinnen, een spannende maar erg leuke ervaring. We hebben ons dit weekend ontwikkeld op het gebied van voetbal maar ook vooral op het gebied van persoonlijkheid. Complimenten voor de spelers en ouders!"


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner