Voetbalacademie

Winnaar schooltour O11: Jozefschool uit Winterswijk

Winnaar schooltour O11: Jozefschool uit Winterswijk

De winnaar van de schooltour van de O11 groepen is bekend! Het is de Jozefschool uit Winterswijk geworden. De leerlingen uit de klas van jeugdspeler Tycho Hijink wisten het mooiste spandoek te maken en winnen hiermee een bezoek aan een thuiswedstrijd van De Graafschap. 

Lees verderDe Graafschap O10 op internationaal toernooi Oki Ofingst Cup

De Graafschap O10 op internationaal toernooi Oki Ofingst Cup

De Graafschap O10 deed afgelopen weekend mee met het internationale Oki Ofingst Cup toernooi. Na een sterke poule fase moesten de jongens van O10 tegen Vitesse strijden voor een plek in 'de Champions poule'. Trainer Wouter Stronks: "Tegen Vitesse hebben we een goed niveau gehaald. Het was een open wedstrijd met veel kansen voor beide teams, helaas verloren we na penalty's".

Lees verder

Speelschema 2 - 4 juni 2017

Bekijk hier het speelschema voor de jeugdteams van De Graafschap. De competities zijn afgelopen, onze jeugdteams spelen nog wel toernooien en oefenwedstrijden.

Lees verder

De Graafschap O19 promoveert naar eredivisie

De Graafschap O19 promoveert naar eredivisie

Woensdag 24 mei speelde De Graafschap O19 de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse. Door het gelijkspel tegen Vitesse (1-1) was het wachten op de wedstrijd ADO Den Haag - Roda JC. Afgelopen zaterdag betekende het verlies van concurrent Roda JC promotie voor het team van O19.

Lees verder


Weekschema

Er zijn geen weekschema items beschikbaar.