VoetbalacademieKeepersclinic succesvol

Keepersclinic succesvol

Afgelopen dinsdag 14 november vond de eerste keepersclinic van dit seizoen plaats. Een mooie samenwerking tussen de jeugdopleiding van De Graafschap en de Gelderse Keepersschool. Bij convenantpartner AZSV in Aalten kwamen 37 jonge keepers uit de hele regio samen voor een clinic gegeven door de trainers van de Gelderse Keepersschool ondersteund door jonge keepers van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie.

Lees verderDe Graafschap O15 wint met 3-2 van AFC

De Graafschap O15 wint met 3-2 van AFC

Na een competitiepauze van 3 weken mocht De Graafschap, in het nieuwe thuistenue, zondagmiddag weer volle bak tegen het Amsterdamsche AFC. In de afgelopen weken hebben alle spelers veel speelminuten opgedaan in oefenwedstrijden van zowel de O15 als O16 met wisselende resultaten.

Lees verder

Schooltour weer van start

Schooltour weer van start

Afgelopen dinsdag stond de eerste Schooltour van dit seizoen op het programma. De eerste klas die bezocht werd was die van Djara Jonathans, speler van De Graafschap O12: groep 8 van De Klimboom in Arnhem. 

 

Lees verder


Gelderse Keepersschool partner in ontwikkeling talenten

Gelderse Keepersschool partner in ontwikkeling talenten

Al jaren bestaat er een intensieve samenwerking tussen De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en de Gelderse Keepersschool. Keepers van de jeugdopleiding volgen naast hun reguliere trainingen extra trainingen bij de keepersschool. Extra uren onder de lat zodat onze talentvolle keepers zich nog beter kunnen ontwikkelen. 

Lees verder

Actie VriendenLoterij voor jeugdopleiding succesvol

Actie VriendenLoterij voor jeugdopleiding succesvol

Afgelopen dinsdagavond kwamen trainers, spelers van selectie, stafleden en ouders samen in actie voor de jeugdopleiding. Op de Vijverberg werd een belactie voor de VriendenLoterij gedaan. Met een prachtig resultaat van ruim 80 loten voor De Graafschap. We danken al deze mensen voor hun steun, vertrouwen en deelname!

Lees verder


Weekschema (competitie week 47)