VoetbalacademieJim van der Logt (O14) naar volgende selectiewedstrijd

Jim van der Logt (O14) naar volgende selectiewedstrijd

Na een goede indruk tijdens de eerste selectiewedstrijd op 3 oktober jl. voor de landelijke groep jongens onder veertien jaar is Jim van der Logt, speler bij De Graafschap O14, ook uitgenodigd voor de komende selectiewedstrijd van de KNVB. Op 18 oktober zal Jim zich in De Meern weer gaan meten met spelers van andere BVO's.

Lees verderWorkshop voeding voor De Graafschap O14

Workshop voeding voor De Graafschap O14

Afgelopen dinsdag waren de spelers van De Graafschap O14 aanwezig op het Rietveld Lyceum waar Achterhoek Younited in samenwerking met Topsport Gelderland een workshop voeding organiseerde voor sporttalenten in de leeftijdscategorie 13 jaar.

Lees verder

Wannet Sports Insurance sponsor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie

Wannet Sports Insurance sponsor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie

Wannet Sports Insurance, draagt De Graafschap Pincvision Voetbalacademie ook dit seizoen weer een warm hart toe. “Wij achten het van groot belang dat jongeren in de Achterhoek geïnspireerd worden tot sporten en bewegen en in een uitdagende omgeving de kans krijgen hun talent in de eigen regio te ontwikkelen”, aldus Joseph Wannet, directeur van Wannet Sports Insurance. Door haar financiële bijdrage maakt Wannet Sports Insurance het mede mogelijk dat dit ook in de toekomst kan in de Achterhoek.

Lees verder

Weekschema (week 42)