Voetbalacademie
Dennis te Braak naar Feyenoord

Dennis te Braak naar Feyenoord

Dennis te Braak, momenteel nog Hoofd Jeugdopleiding bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie, wordt met ingang van komend seizoen jeugdtrainer bij Feyenoord O16.

Lees verder


Dennis te Braak stopt als hoofd jeugdopleiding De Graafschap

Dennis te Braak stopt als hoofd jeugdopleiding De Graafschap

Hoofd jeugdopleiding van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie Dennis te Braak zal zijn aflopende contract niet verlengen.

Dennis vervulde sinds 2014 de functie van Hoofd Jeugdopleiding en was eerder ook werkzaam als assistent trainer bij de selectie van De Graafschap. De voormalig profvoetballer (De Graafschap, VVV, Heracles Almelo) is in zijn rol als hoofd jeugdopleiding bij De Graafschap van grote waarde geweest voor de ontwikkeling van de jeugdspelers, teams en kaderleden. Mede dankzij zijn inzet staat de jeugdopleiding goed aangeschreven, speelt een groot aantal teams op het hoogste niveau en zijn veel spelers doorgebroken in het betaald voetbal. 

Lees verder

Toernooi O16 2 juni 2018

Toernooi O16 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni as. organiseert De Graafschap Pincvision Voetbalacademie een O16 toernooi voor 6 BVO-teams. Aan dit toernooi doen naast De Graafschap ook Fortuna Düsseldorf, Cambuur Leeuwarden, SC Excelsior, FC Volendam en ADO Den Haag mee. De eerste poulewedstrijden starten om 11.00 uur. 

Lees verder