U heeft momenteel geen verbinding.
Tegemoetkoming 2020-2021

Tegemoetkoming 2020-2021

Vanwege corona hebben we tijdens maar drie wedstrijden beperkt publiek toe kunnen laten op De Vijverberg. Omdat seizoenkaarthouders wel seizoenkaarten hebben gekocht voor deze zonder publiek gespeelde wedstrijden komen we onze supporters tegemoet met een voucher ter waarde van 25% van de waarde van de seizoenkaart 2020-2021. Je kunt deze voucher voor onderstaande opties gebruiken.

Uit welke opties voor tegemoetkoming kan ik kiezen?
Optie A: Ik steun de club en geef mijn voucher terug. Ik wil geen tegemoetkoming. In dat geval ontvang ik een speciaal geschenk én 50% korting op een uniek retro-shirt;
Optie B: Ik wil mijn voucher gebruiken als korting op mijn nieuwe seizoenkaart of om losse kaarten te kopen (uitgezonderd topwedstrijden);
Optie C: Ik wil mijn voucher gebruiken voor het nieuwe wedstrijdshirt 2021-2022 (thuis of uit);
Optie D: Ik vind opties A, B en C niet voldoende en wil meer tegemoetkoming ontvangen.

De keuze voor tegemoetkoming kan worden doorgegeven (uiterlijk 31 juli 2021) via de mail die seizoenkaarthouders op zondag 16 mei hebben ontvangen. Geen mail gekregen? Je kunt jouw keuze ook via deze link doorgeven. Als je je keuze op tijd hebt doorgegeven, dan is de vouchercode geldig t/m 31 mei 2022.

Hieronder hebben wij zoveel mogelijk vragen die je zou kunnen hebben al geprobeerd te beantwoorden. Staat jouw vraag hier niet tussen of kun je meer hulp gebruiken, aarzel dan niet en mail naar tegemoetkoming@degraafschap.nl

Waarom wordt er een tegemoetkoming aangeboden?
We hebben al veel van je gevraagd - en ook gekregen. Wat te denken van de ruim 5.000 verlengde seizoenkaarten, de onvoorwaardelijke steun dit seizoen en de sfeeracties rondom de wedstrijden. Als club is dat onze kracht; wij doen het samen! Dat maakt ons trots en daarom vinden we dat we als club jou tegemoet moeten komen. Om te laten zien hoe jouw loyaliteit en steun zo ontzettend gewaardeerd wordt.

Juist nu doen we een beroep op jou om de club te steunen daar waar mogelijk, om samen het fundament te zijn én te blijven voor de toekomst van onze club. Daarbij willen wij teruggeven wat we kunnen dragen en daarom hebben we ons inziens een passend voorstel bedacht. Een dezer dagen wordt aan alle seizoenkaarthouders een brief gestuurd. De brief vind je ook hier.

Waarom zou ik voor optie A kiezen en afzien van tegemoetkoming?
Inkomsten uit de verkoop van seizoenkaarten zijn voor De Graafschap van groot financieel belang. Door geen beroep te doen op de tegemoetkoming blijft de financiële schade voor De Graafschap enigszins beperkt. En daarbij ontvang je van ons een speciaal geschenk en een voucher voor 50% korting op een uniek retro-shirt.

Hoe ziet het unieke retro-shirt eruit?
Hieronder zie je een preview van het retro-shirt. Let op: het werkelijke shirt kan licht afwijken van de getoonde afbeelding.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Ik heb gekozen voor een tegemoetkoming in de vorm van geld. Wanneer en hoe kan ik mijn geld terug verwachten?
Het bedrag van de tegemoetkoming zullen wij zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 31 augustus 2021 naar je overmaken. Wij weten pas na de laatste thuiswedstrijd hoeveel wedstrijden jij daadwerkelijk gemist hebt door corona in het seizoen 2020-2021. Op basis van het aantal gemiste wedstrijden en jouw ingevulde percentage ontvang jij het geld waar je recht op hebt.

Hierbij dien je in het keuzeformulier het rekeningnummer door te geven waarop je je tegemoetkoming wilt ontvangen. Het is belangrijk dat dit rekeningnummer nog kloppend is tot uiterlijk 31 augustus 2021, wanneer we het geld daadwerkelijk gaan overmaken. Indien jouw rekeningnummer in de tussentijd wijzigt, kun je dit doorgeven via tegemoetkoming@degraafschap.nl

Ik heb gekozen voor een tegemoetkoming in de vorm van korting op mijn seizoenkaart of losse wedstrijdkaarten voor 2021-2022. Wanneer en hoe kan ik deze korting inzetten?
In de mail die je van ons ontvangen hebt op zondag 16 mei zit een persoonlijke vouchercode, die gebaseerd is op 25% van de waarde van je seizoenkaart 2020-2021. Deze code kan je bij het verlengen van jouw seizoenkaart(en) invoeren. Mocht je voor optie D kiezen, dan ontvang je uiterlijk in augustus 2021 meer informatie.

Tot wanneer heb ik de tijd om het tegemoetkomingsformulier in te vullen?
We vragen je jouw reactie door te geven vóór 31 juli 2021. Echter, hoe eerder je je keuze doorgeeft, hoe eerder jij jouw wedstrijdshirt 2021-2022 ontvangt of hoe eerder het percentage tegemoetkoming kan worden aangepast in onze systemen.

Geldt de tegemoetkoming voor alle seizoenkaarten die op mijn relatienummer staan?
Ja, jouw keuze is van toepassing op al je seizoenkaarten die op je naam en relatienummer geregistreerd staan.

Ik heb meerdere seizoenkaarten op mijn relatienummer staan, maar wil niet voor allemaal een tegemoetkoming hiervan. Kan dit?
Dit kan! Mail hiervoor naar tegemoetkoming@degraafschap.nl en geef hierin het volgende aan:
- Naam en achternaam
- Relatienummer
- E-mailadres
- Voor welke seizoenkaarten wil je een tegemoetkoming en welke tegemoetkoming wil je?

In ons gezin hebben we meerdere seizoenkaarten op verschillende namen. Moet ik deze allemaal apart invullen?
Ja, we dienen van alle relatienummers te weten wie een tegemoetkoming wil.

Een voorbeeld: ik ben 12 september 2020 naar De Graafschap – Roda JC Kerkrade geweest. Wordt dit gekort op mijn tegemoetkoming?
In principe krijgt iedere seizoenkaarthouder van ons een voucher van 25% van de waarde van je seizoenkaart 2020-2021. Mocht je meer tegemoetkoming willen, dan zal dit maximaal het percentage van de gemiste wedstrijden zijn. Als je dus alleen naar De Graafschap – Roda JC Kerkrade bent geweest, dan heb je maximaal recht op 18/19e van de waarde van je seizoenkaart.

De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner