Parkeren bij De Graafschap

Arriva zet u voor de deur van De Vijverberg af

Het is algemeen bekend dat parkeren rond stadion De Vijverberg niet altijd even makkelijk is op wedstrijddagen. Zeker in de Eredivisie neemt de verkeersdruk alleen maar toe. De Graafschap is dan ook genoodzaakt om de regels voor het parkeren bij het stadion meer dan ooit toe te passen. Helaas kunt u niet meer bij het stadion parkeren zonder geldige P kaart, echter we hebben een alternatief. De Graafschap en Arriva laten pendelbussen rijden vanaf station Doetinchem.

Wij adviseren bezoekers die niet in het bezit zijn van een P kaart en geen afstand willen lopen, om van deze pendelbussen gebruik te maken. De bussen vertrekken van het busstation in Doetinchem (zie aparte halte) en rijden dan naar stadion De Vijverberg.

Na afloop van de wedstrijd rijdt de bus op vaste tijden weer terug vanaf de plek waar u bent uitgestapt tot de plek waar u op de heenweg bent ingestapt. De diverse rijtijden die behoren bij de diverse aanvangstijdstippen en wedstrijddagen treft u aan in de bijlage.

De kosten voor een dagretour bedragen 2,00 euro (alleen te koop op de bus met pinpas) en voor een heel seizoen kunt u bij De Vijverberg een kaart aanschaffen voor maar 18,00 euro. Met deze jaarkaart kunt u tevens twee uur voor de thuiswedstrijden van De Graafschap tot twee uur na afloop, van huis naar het station en vice versa reizen met de Arriva trein en bus.

De bus die vertrekt vanaf het busstation in Doetinchem doet tevens de halte bij het UWV aan ter hoogte van de Terborgseweg 140 bij de doorsteek bij bedrijf Nijman.

Wij hopen u zo van dienst te zijn geweest en wensen iedereen een prettige en veilige reis naar De Vijverberg.