Stappenplan online kaarten bestellen

Hieronder lees je hoe je snel & eenvoudig kaarten voor de Superboeren kunt bestellen. Om kaarten te bestellen dient u eerst in te loggen. Hoe dit in zijn werk gaat leest u hieronder:

Stap 1: Bezoek de volgende website: www.degraafschap.nl/tickets

Stap 2: Rechts bovenin staat de knop inloggen. Vul hiermee relatienummer in dat bekend is bij De Graafschap. Het relatienummer staat op uw (S)CC kaart en begint altijd met 22 of 93. Vervolgens klikt u op wachtwoord opvragen. U ontvangt binnen enkele minuten een mail waarin u uw eigen wachtwoord kunt aanmaken.

Stap 3: Met het klantnummer in combinatie met uw wachtwoord logt u in. Uw eigen gekozen wachtwoord blijft vervolgens altijd actief.

Stap 4: Als u op de juiste manier bent ingelogd ziet u rechtsboven uw eigen naam staan. U bent nu gemachtigd om kaarten te bestellen.

Belangrijk: Maak in het ticketingsyteem geen nieuw account aan als u een seizoen- of clubkaarthouder bent van De Graafschap! Uw gegevens zijn dan al bekend bij ons. Heeft u problemen met inloggen? Mail naar info@degraafschap.nl

De optie ‘Maak een account’ is alleen relevant voor personen die GEEN club of seizoenskaart bij De Graafschap hebben en kaarten willen bestellen voor een wedstrijd die een vrije verkoop status hebben. Om online kaarten te mogen kopen bij De Graafschap moet je in het bezit zijn van een club of seizoenkaart.

Kaarten afgeven aan andere personen:

Voor de meeste wedstrijden zit er een maximaal aantal tickets wat een supporter kan bestellen. Toch kunt u meerdere tickets bestellen zonder dat het maximale aantal kaarten overschreden wordt. Hoe dit in zijn werk gaat leest u hier:

Stap 1: Nadat u ingelogd bent selecteert u de wedstrijd en het vak waarin u kaarten wil bestellen. Selecteer het aantal stoelen dat u graag zou willen kopen.

Stap 2: Als u meer kaarten selecteert dan officieel zou mogen zal het systeem de volgende foutmelding geven: ‘’Het maximale aantal tickets waar (uw naam) eigenaar van kan zijn is overschreden. Ken aan enkele tickets een andere eigenaar toe’’

Stap 3: Aan de rechterkant van uw beeldscherm staat een vak met ken eigenaars toe. Klik dit aan.

Stap 4: U komt in een nieuw scherm terecht. U ziet de geselecteerde tickets met daar de naam van de eigenaar van de ticket. U moet een andere eigenaar toekennen. Dit doet u door te klikken op geef aan andere klant.

Stap 5: Om een kaart af te geven aan een andere klant moet u drie vakken correct invullen:

  • 1.Relatienummer (begint altijd met 22 of 93).
  • 2.Postcode
  • 3.Achternaam
  • Druk vervolgens op persoon kiezen.

Stap 6: U Komt terug in het overzicht met de bestelling van de geselecteerde tickets. Klik bij een ticket het vinkje/pijltje open achter uw naam. De naam van de persoon die u ingevoerd heeft bij stap 5 is hier te zien en deze moet u selecteren.

Stap 7: Klik op Oké.U heeft nu 1 bestelling gedaan om kaarten te bemachtigen voor meerdere personen.

Problemen met inloggen? Neem contact op met De Graafschap via info@degraafschap.nl

.