Youssef El Jebli naar Al-Faisaly (video)


Youssef El Jebli naar Al-Faisaly (video)

Nadat vandaag alle formaliteiten zijn afgerond, is de transfer van Youssef El Jebli naar Al Faisaly definitief rond. Youssef heeft in Saudi – Arabië een contract voor twee seizoenen getekend. De aanvallende middenvelder kwam in 2015 over van FC Lienden en wist zich de aflopen jaren bij De Graafschap te ontwikkelen tot een publiekslieveling. Niet alleen door zijn attractieve manier van voetballen, maar ook door zijn persoonlijkheid en het goede contact met alle geledingen binnen- en buiten de club.

“Wij hadden Youssef graag in Doetinchem gehouden en hebben hem een meerjarige- en verbeterde aanbieding gedaan. Echter, hij wilde hoe dan ook een stap maken. Deze aanbieding van Al Faisaly was te aantrekkelijk en dat gunnen wij hem. Zijn contract bij De Graafschap zou in 2020 aflopen, dus was nu het juiste moment om een transfer te maken”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

Als de agenda’s het toelaten, gaat Youssef op een passende manier afscheid nemen van zijn oud-collega’s en de supporters.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht