U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Welkom op de middenstip op zondag 7 mei


Welkom op de middenstip op zondag 7 mei

De eerste editie van 'Welkom op de middenstip in 2016' was een groot succes. We hebben enorm veel leuke reacties ontvangen. We mochten zo’n 700 mensen op deze eerste editie ontvangen. Daarom gaan we op 7 mei een tweede editie organiseren waar jij en je vrienden of vriendinnen bij moeten zijn.

Ervaar hoe het is om een dag een sterspeler te zijn. Je tekent een contract, gaat op de foto, staat de pers te woord en moet allerlei voetbal opdrachten uitvoeren om je voetbaldiploma te verdienen. Je gaat het hele stadion rond en kunt uiteindelijk ook nog een uur gamen tijdens een gametoernooi. Dit alles op stadion de Vijverberg van de Graafschap in Doetinchem. De winnaars van het gametoernooi mogen het opnemen tegen spelers van de Graafschap. Ieder kind krijgt een leuk aandenken mee naar huis.

Steun je lokale club!

Omdat we alle spelertjes in de Achterhoek willen bereiken hebben we besloten dat we voor elk geboekt ticket € 0,50 over maken naar de clubkas van je eigen club waar je lid of fan van bent. Geef dit dus op bij het boeken en zo ondersteunen we de lokale verenigingen en hopen we dat je het iedereen laat weten. Dan gaat het een geweldige dag worden op 7 mei maar krijgen de lokale clubs ook een steuntje in de rug.

Kijk hier voor meer info en aanmelding


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner