U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Wedstrijdinformatie De Graafschap - Roda JC


Wedstrijdinformatie De Graafschap – Roda JC (7 augustus a.s. om 16.30 uur)

De Graafschap – Roda JC

Op zaterdag 7 augustus a.s. om 16.30 uur speelt. De Graafschap zijn eerste competitiewedstrijd tegen Roda JC. In verband met de huidige coronamaatregelen mogen wij maar 2/3e van het maximum aantal bezoekers ontvangen in ons stadion. Om onze poorten weer open te stellen voor zo veel mogelijk trouwe supporters, zullen wij voorlopig nog moeten werken met een coronatoegangsbewijs. Toegang tot het stadion is dan uitsluitend mogelijk via de coronacheck-app met een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Dit zorgt ervoor dat wij binnen de poorten van ons terrein de 1,5 meter maatregel los kunnen laten. Alle informatie over de coronacheck en de app vind je hier of onder het kopje kaartverkoop > wedstrijdinformatie > coronatoegangsbewijs. We verzoeken iedere bezoeker vriendelijk om thuis te blijven indien zij gezondheidsklachten hebben die passen bij corona.

Kaartverkoop

Er is geen losse kaartverkoop voor deze wedstrijd. Alleen seizoenkaarthouders hebben toegang tot deze wedstrijd (i.c.m. een coronatoegangsbewijs)

Praktische informatie

De poorten van ons mooie stadion zijn op 7 augustus 2021 vanaf 14.30 uur geopend voor publiek. Vergeet je ID-kaart niet en houd rekening met een langere wachttijd aan de poort in verband met de coronacheck en de kaartcontrole. Toegang is in verband met de doorstroom mogelijk via alle poorten. Eten en drinken is tot 20.00 uur te verkrijgen. Er mag helaas geen entertainment in de supporterskantine zijn, er is dus geen band of DJ. De bar in de supporterskantine is wél geopend (volg de looproutes), maar dit is een doorstroomlocatie, blijven hangen is dus niet de bedoeling. Gelukkig is er met de verbouwing van het Spinnekopplein genoeg ruimte om het buiten gezellig te maken! Tijdens de wedstrijd zal er drank op de tribunes worden verkocht, maar je kunt ook zelf wat te drinken bij één van de barren halen. Betalen kan met de blauwe munten, maar er kan ook per pin betaald worden. Gouden munten zijn ook nog af te halen bij de muntenkassa's en uiteraard ook in te wisselen voor een drankje of wat te eten.

Het kan zijn dat de wachttijd bij een verkooppunt iets langer is dan je van ons gewend bent. In verband met de vakantieperiode zijn we ietwat onderbemand. We hopen op je begrip. #samendran

Net zoals alle andere stadions in Nederland, is De Vijverberg rookvrij. Roken op de tribunes is dus niet toegestaan.

Uit-supporters
Bij deze wedstrijd zijn de supporters van Roda JC ook van harte welkom. Zij kunnen tot de 80e minuut terecht bij de bar in het uitvak. Er wordt bier geschonken.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner