U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Voorbereiding De Graafschap gaat beginnen, 1e training openbaar (video)


Voorbereiding De Graafschap gaat beginnen, 1e training openbaar (video)

De Graafschap start maandag 13 juli aan de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. De manschappen van trainer Mike Snoei staan te popelen om de kicksen weer onder te binden. Echter, door de vreemde periode waarin wij ons begeven, is deze voorbereiding wat anders dan de afgelopen jaren. Zo wordt er niet gespeeld tegen amateurclubs uit de regio en door de vele veiligheidseisen zijn enkele wedstrijden besloten. De clubleiding heeft zich hard gemaakt om toch een aantal mooie oefenwedstrijden op De Vijverberg te spelen. Tevens is de eerste training op 13 juli openbaar voor een beperkt aantal bezoekers, dit onder strikte regelgeving.

Het schema ziet er nu als volgt uit en is onder voorbehoud:

Maandag 13-7

16:00 uur 1e veldtraining in het stadion (voor supporters is de hoek Vijverberg/Groenendaal geopend. Let op een ieder die niet uit 1 huishouden komt moet op 1.5 meter afstand van de ander zitten. Iedereen moet zitten op een stoel, voorkom onnodig lopen en er kan geen gebruik worden gemaakt van het toilet en de horecavoorzieningen. Er wordt door middel van een meetzuil een koortscheck gedaan. Er mogen maximaal 250 mensen naar binnen. De poorten van De Vijverberg gaan pas 15:30 uur open.

Media kan (na aanmelding, uiterlijk maandag 13-7 voor 12.00 uur) naar binnen via de hoek Vijverberg/Spinnekop. Journalisten en camera's (foto en video) blijven buiten de afrastering, dus op het tegelpad. Er is toegang tot aan het hek bij de tunnel. Er is geen werkplek binnen beschikbaar en ook de toiletten etc. blijven gesloten. Na afloop kunnen interviews worden aangevraagd (max twee per zender/krant). Alle interviews zijn op 1.5 meter afstand over het hek. Er dient een statief met microfoon geplaatst te worden. (Daar er maar een beperkt aantal bezoekers naar binnen mogen, is er per zender/krant maar 1 medewerker welkom. Uitzondering is de rechtenhouder) Let op de poorten van De Vijverberg gaan pas 15:30 uur open.

De trainingen daarna vinden plaats op de Bezelhorst en zijn in verband met de beperkte ruimte, de trainingen van de jeugd en de strikte regels helaas nog niet toegankelijk. Voor media volgt er een wekelijks persmoment.

Oefenwedstrijden:

Dinsdag 21-7 De Treffers - De Graafschap 19:00 Groesbeek (door regelgeving niet te bezoeken door supporters De Graafschap)

Zaterdag 25-7 De Graafschap - Helmond Sport (besloten)

Dinsdag 28-7 t/m vrijdag 31-7 trainingskamp

Donderdag 30-7 FC Eindhoven - De Graafschap (besloten)

Zondag 9-8 De Graafschap - FC Volendam 14:30 stadion De Vijverberg (deels toegankelijk voor seizoenkaarthouders, zie latere communicatie) Deze wedstrijd is live op FOX Sports

Zaterdag 15-8 De Graafschap - SC Heerenveen 16:00 De Vijverberg (deels toegankelijk voor seizoenkaarthouders, zie latere communicatie)

Zaterdag 22-8 De Graafschap - Heracles Almelo 14:30 (deels toegankelijk voor seizoenkaarthouders, zie latere communicatie)

De Graafschap is content dat er in de maand augustus weer deels supporters welkom zijn bij oefenwedstrijden. Wij zijn nu in gesprek met de gemeente en de KNVB hoe wij dat op een verantwoorde manier en gefaseerd kunnen doen. Het is even passen en meten en we zullen wellicht bij de eerste wedstrijden een aantal supporters moeten teleurstellen, maar we doen er alles aan om zoveel mogelijk Superboeren te laten genieten van de wedstrijden. De communicatie over de mogelijkheid om deze wedstrijden te bezoeken volgt zo snel mogelijk.

* alle data, tijden en wedstrijden zijn onder voorbehoud van goedkeuring van de (lokale) autoriteiten

Check de video waarin directeur Hans Martijn Ostendorp uitleg geeft over de actuele situatie inzake wedstrijden met - en zonder supporters.






Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner